Reklama

Reklama

Zázraky chirurgie

(TV film)
  • USA Extreme Surgery
všechny plakáty

Obsahy(1)

Těžce popálený policista po automobilové nehodě, žena zraněná po nárazu letadla do budovy Pentagonu, další žena, která následkem rakoviny přišla o oko – těm všem pomohl plastický chirurg a výrobce protetických náhrad... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zázraky v podání lékařů neznají hranic a tento dokument to jen dokazuje ! Ať si každý říká, že doktoři berou měsíční výplaty jako normální člověk za rok, ale to co dokáží udělat z netvořeného člověka je neuvěřitelné... ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu obdivuji mistrovskou práci chirurgů a člověka, který vyrábí náhrady různých částí lidského těla. Na druhou stranu, je na tom vidět povrchnost lidí, kteří hodnotí druhé podle vzhledu. ()

sehe 

všechny recenze uživatele

Extrémna chirurgia,zázrak čo dokážu americkí plastickí chirurgovia v spolupráci s umeleckým maskérom pracujúcim aj pre CIA.Dokážu prinavrátiť vlastnú tvár postihnutím,zohavením,spálením ľudom,bez uší,nosa,očí.Určite to stojí nesmierne veľa peňazí (tie materiály,operácie),ale výsledok je famózny.Pri pozeraní som si niekedy musela zavrieť oči,hlavne pri naťahovaní kože,ale výsledok a spokojnosť popáleného policajta,spálenej ženy a vďaka rakovine ženy bez oka,to hodnotím ako zázrak. ()

Reklama

Reklama