Reklama

Reklama

The Illuminati Conquest of Space

  • USA Secret Space: The Illuminati and their Conquest of Space
všechny plakáty
USA, 2005, 111 min

Hrají:

David Icke

Obsahy(1)

Celovečerní dokument věnovaný výzkumu vesmíru a mimozemských entit. Historie v nečekaných souvislostech, výklad podpořený prácemi Davida Ickeho a ďalších. Dokument o UFO, NASA a Iluminatoch. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak s hodnocením rozhodně nepoletím příliš vysoko, abych náhodou nenarazil na nějakého zatoulaného létajícího hada. Největším kamenem, ba dokonce celou zdí úrazu je úděsné zpracování, pohybující se na hraně amatérismu. Pokud nemáte přátele v anti zednářském spolku, tak tuhle zeď zřejmě jedním zhlédnutím nepřekonáte. Místy se jedná opravdu o těžkou nudu. Argumenty, které podepírají veškerá zmíněná "fakta" jsou směšné. Každý zdejší "fakt" má minimálně 666 alternativních vysvětlení s výrazně nižší úrovní mysticismu. Ačkoli jsem člověk, který věří, že ve vesmíru nejsme jedinou životem obdařenou planetou, tak rozhodně nemohu říct, že by mě byť jen jediný rozmazaný záběr z tohoto dokumentu v mém přesvědčení utvrdil. Spíše to na mě celé působí silně kontraproduktivně. Existují mraky lepších konspiračních dokumentů. Tohle není ta pravá cesta! Alespoň v mých očích rozhodně ne. Až je mi to trošku líto. Lepší odpad! ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Jediné, co v tomhle kvazi-dokumentu je zajímavého, je závěrečných sedmnáct minut, jinak se jedná pouze o nudu o létajících hadech kdesi u zemských orbit satelitů... ❌ ()

Caminzind odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázně nesmyslná sračka uplácaná jakýmsi Chrisem Everardem, což je už od pohledu úchyl k pohledání; slizká zakomplexovaná nula bez koulí, ale s mocenskými či vizionářskými ambicemi, která se jen hrozně ráda poslouchá. Jestli si však rádi pochutnáváte na něčích natrávených zkvašených zvratcích a vaše IQ se pohybuje kdesi na hranici 70, pak budete možná spokojeni. 7% (Obejměte dlouze někdo toho Chrise, ať se mu zahojí ego a nemusí motat lidem hlavy takovýmto demagogickým a sektářským hnojem.) Střezte se falešných proroků! ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Veľa dobrých záberov, ktoré ale nemajú vysvetlenie a rozhodne nemajú dôkaz o tom, že sú pravé... Ľudí, ktorých zaujíma tématika UFO dokument zaujme, ale treba na to pozerať s veľkou rezervou, v podstate tak ako na každý UFO dokument... :) ()

Reklama

Reklama