Reklama

Reklama

Nela Náladová zachraňuje prázdniny

  • USA Judy Moody and the Not Bummer Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Třeťačka Nela Náladová letos nepojede na prázdniny k babičce do Nudilova. A tak vymyslí úžasný plán, jak s kamarády Rendou, Amy a Frantou zažít to nejúžasnější léto aneb „mega bájo dobrodružné super prázdniny". Budou sbírat srandobody za splnění různých vzrušujících dobrodružství, jako je sjezd horské dráhy, surfování na vlně a podobně. A kdo za prázdniny nasbírá sto srandobodů, ten je měl nejsuprovější. Jenže Nela nepočítá s variantou, že Renda odjede na cirkusový tábor a Amy s maminkou na dovolenou až na daleké Borneo. Jediný Franta nikam nejede. Nela je z toho moc smutná. A navíc se dozví, že její rodiče musejí na nějaký čas odjet do Kalifornie pomoct babičce a dědečkovi se stěhováním a ona s bratrem Smradíkem, který je posedlý lovením Bigfoota, zůstanou doma s poněkud svéráznou tetou Opal, kterou Nela skoro nezná. Viděla ji naposledy, když byla malá.
Nela se tety Opal nejdřív obává a plánuje strávit prázdniny raději ve svém pokoji. Ale pak si uvědomí, že Opal není zas tak špatná. Zanedlouho si Opal obě děti naprosto získá. Pak Nelu napadne, že všichni její přátelé můžou hru hrát, i když jsou daleko. A kdo první získá sto srandobodů, vyhraje. Jak dny plynou, Nela se urputně snaží získat body za každou cenu, ale moc jí to nejde, nemá ani jeden. Její kamarádi zatím zažívají velká dobrodružství. Teta Opal se snaží Nele nějak pomoct a Nela se po rozhovoru s ní rozhodne, že pomůže Smradíkovi a jeho dalším podivínským přátelům pátrat po Bigfootovi. Vůbec netuší, jaká úžasná dobrodružství díky tomu zažije... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Asi bych dala 4*, ale vzhledem k (pro mě) nepochopitelně nízkému hodnocení dávám 5. Připomínalo mi to Deník malého poseroutky pro holky, a taky Malou špinku. Supr. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Buď to semnou není něco v pořádku, že jsem se u týhle sračky celkem i bavil a neboo to není zase tak uplná sračka, ale i celkem pohodová komedie.. radši nic. Nějak jsem se do toho zamotal a prostě párkrát jsem se pousmál jasny? Není to uplný trash. Nebo je? :) ()

Reklama

jirkahorn odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem shlédl nedávno, když jsem kamarádce sháněl něco pro její drobotinu. Původně jsem (nevím proč, asi mě ta blbina tak vygumovala mozek) dal jednu hvězdu, dnes jsem film likvidoval z archivu, aby nezabíral zbytečně místo. A do odpadu tedy letí i příslovečně tady. Proboha, to byla taková krávovina, že jestli se na tohle jednou budou dívat moje děti, tak si raději připlatím za dražší šprcky... Důvody? Herci co neumí hrát, řežisér, co neumí režírovat, scénárista byl asi zhoubovanej hulič pudlích chlupů. No, pokračovat nemá smysl :-) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama