Reklama

Reklama

Vanessa - Ave Agony

všechny plakáty

Obsahy(1)

Legenda je zpět. Na 17.12.2009 ohlásila kultovní skupina Vanessa návrat na pódia a vydání nové desky "Ave Agony", kterou zakrátko následovalo stejnojmenné koncertní DVD. Kromě krátkého koncertního filmu s nahlédnutím do zákulisí a příprav, obsahuje částečný záznam koncertu, videoklipy „Ahoj, chcípni“ a „Fízl na speedu“ a několik dalších bonusů. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Problém... DVD samozřejmě není zlé, zvláště z pohledu letitého fanouška EBM a jeho české vlajkové lodě. Bohužel stejný úhel pohledu mu zároveň podráží nohy, když udělá samo o sobě radost, kterou vzápětí zkazí díky své rychlokvašenosti a tím pádem i promarněné šanci, protože další DVD Vanessy už asi spatříme těžko. Záznamy z koncertu jsou celkem OK, rozhovory, projekce a backstage jsou již dnes milým standardem koncertních DVD. Švanda se Samirem ze hřbitova je už ale dost o ničem, protože z premisy ty vezmeš kameru a já placatku rumu a nějak to dopadne moc vytěžit nejde, možná tak kdyby to byla litrovka. "Strécu vyprávěj" je sice velmi vtipné (jó Hanka Samire je slušná, my měli zase na bytě pani ze šamponu Fa), ale když pominu, že některé historky jsou už trochu otřepané, o to víc pak bije do očí, že tohle měl být dárek pro fanoušky. Bavíme se tu o první oficiální video nahrávce jedné z nejzásadnějších českých kapel 90. let., takže třeba všechny videoklipy, alespoň ukázky ze starších a těch poněkud zásadnějších koncertů, galerie atd. Jasně, bylo by to pak klasické kompilační DVD, ale tohle žádná alternativa není, takže proč ne. Vanessa navždy... ()

Agnostik 

všechny recenze uživatele

Vanessa je kult a legenda české EBM scény.DVD sice nabízí jistou pestrost což je naprosto skvělý jak rozhovory z členy kapely tak i Samirovo vyprávění drogových historek,v hávu legendárního seriálu Slovácko sa nesúdi,přes záběry ze zkušebny a zákulisí comebackového vystoupení této legendy 90tých let,až po samotný sestřih koncertu.Jediná vada?Tou je jeho malá minutáž. ()

Reklama

Reklama