Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Pokud mě seriál (i když v mini sukni) dokáže upoutat natolik, abych 9 dílů zhltl takříkajíc na posezení, tak se děje něco výjimečného. MTL je vymazlená hračka, vypiplané dítě, se kterým si Tancharoen vyhrál do nejmenšího detailu. Jeho pohled na příběh MT mě vůbec nevadí, naopak prvky, které mu dodal jsou atraktivní, zajímavé a vzrušujícím stylem propojené se skutečným světem. Každý díl je opravdu unikum, chvíli jsme v blízké budoucnosti, pak zase v mytologické historii, v alternativním světe a pak zase šup zpátky do pohádky. Paráda. Škoda jen, že mi není o 15 let méně, abych mohl strávit jedno roční období hraním té připravované hry :-) Ale jako marketingová kampaň? Klobouk dolů pánové a dámy. Když si vzpomenu na své dětství a hltání MT filmů, tak se nelze divit ani mému nicku, který si od té doby stále pěstuji. 9/10. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Tak po dokoukání druhé řady (v kuse) můžu bez problémů říct, že diváckej svět je absolutně připravenej na MK (2015). Parádní úvod do děje, do historie základních postav a pod. Vypadá to sice na třetí řadu, ale radši bych se víc věnoval filmu než webizodám. Fatality od Kitany a Scorpiona jsou hodně dobrý. 86% PS: potěšilo, že herec co hraje Shang Tsunga v originálním filmu z 95ho hraje Shang Tsunga i zde ()

Reklama

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto webseriálu je v tom, že je v něm spousta materiálu, který je divákovi podán nezábavně. Po nezábavné sekvenci pak následuje krátká bojová akce, která průšvih vyrovná. Tancharoenovi se určitě nedají odepřít skvělé nápady a efektní bitky. Jsem zvědav, co předvede v celovečerním filmu, pokud se k němu nakonec dostane. Doufám, že ne to, co předvedl ve druhé řadě Legacy, kde už balast převažuje nad zábavou poněkud okatěji, než v první řade. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

První série byla výborná, nastavila nějaký směr, kam by projekt mohl směřovat. Souboje jsou více promakanější, než v prvním filmu a postavy jsou mnohem lepší, například roboti. Druhá série je výrazně horší, třetinu desetiminutového dílu vám ukazují co bylo v dílu předchozím a pak se téměř nic nedozvíte. Potěšil návrat mistra Tagawi, některé postavy byly opět přeobsazeny. Série nepředstavuje tolik postav jako první řada, ale pořád je to vydařené, doufám, že se to konečně dočká i filmu. Jinak upřímnou soustrast za Darrena Shahlavi. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Sympatická akční blbinka na jedno použití, kde je vidět ohromný potenciál režiséra. Škoda jen, že raději z devíti desetiminutových epizod nemohl udělat jeden celovečerní film. Bylo by funkčnější a navíc by to tak nekolísalo na kvalitě. Některé díly tak oslní originalitou (Johnny Cage), jiné zase zajímavou stylizací (Lord Raiden), v jiných je zase výborná akce (epizody s Michaelem Jai Whitem), ale jako celek je to nekompaktní, hlavně kvůli tomu, že je to jen prostá přehlídka charakterů. Nic světoborného, ale rozhodně neurazí a trochu i navnadí. Ale na co? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Epizódy druhej série obsahujú v závere aj krátke skeče zo zákulisia. (Johnny.ARN)
  • Do role čaroděje Shang Tsunga se v druhé sérii Mortal Kombat: Legacy vrátil po 18 letech od filmu Mortal Kombat (1995) herec Cary-Hiroyuki Tagawa. Naposledy pak tuto postavu ztvárnil ve videohře „Mortal Kombat 11“ (2019), kde ji propůjčil svůj specifický vzhled i hlas. (Kenoth)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama