Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sourozenci jsou právě na cestě do svého bývalého domova, ve kterém se chystá rodinné shledání kolem dědictví. Při příjezdu jsou upozorněni, aby ctili rodinné tradice a vyvarovali se tak budoucím problémům. Zpočátku berou tuto radu na lehkou váhu, když ale během následujících nocí zmizí několik členů jejich rodiny, začínají si uvědomovat, jakou udělali chybu. (PetriK12)

(více)

Recenze (2)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa už ľudkovia hovorí pohroma milénia. Zase som si pokazil večer. Nemožná negerská duchárina o jednom stretnutí členov rodiny, ktorým ide len o dedičstvo, pričom ich bohatý strýko im tam vyrozpráva historku o ich predkoch. Tí boli ovplyvňovaní šamanom a aby žili v blahobyte, museli priniesť ľudské obete. A o tom celom to je. Spočiatku ma to neskutočne nudilo, čo bol ten lepší prípad, pretože v druhej polovici mi to už tak liezlo na nervy, že nemám slov. Uvrieskaná stupidita, tie čierne tlamy sa im nezatvorili ani na dve minúty a z toho "motherfucker", čo som musel dookola počúvať, mi už začalo prepínať. Úplne nepozerateľný film, hysterický, blbý, nudný, otravný, bez atmosféry, bez napätia, bez gore, bez zmyslu. Zakopať na Kamčatke 20 metrov hlboko. ()

bechdrak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo zajímavě a mělo to slušnou atmosféru, ale pak se to po půl hodině zvrhlo v cosi naprosto nablblého a velice amatérsky natočeného. ()

Reklama

Reklama