Reklama

Reklama

Král predátorů

(seriál)
  • USA I, predator

Obsahy(1)

Souboje predátorů s jejich kořistí z úplně jiného úhlu. Nová technika záběrů a technologie 3D umožňuje snímat detaily i v těch nejkritičtějších momentech těsně před smrtí chyceného zvířete. Dokument má šest příběhů. Žralok bílý a jeho souboj z lachtanem, lední medvěd a jeho střet s tuleněm, gepard a antilopa, krokodýl všežravec, lev a jeho lov buvola a kosatka dravá a její rozmanitá mořská strava. (Terva)

(více)

Recenze (6)

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Kvalitne natočený prírodopisný dokument o šiestich dravcoch našej zemegule. Dokument detailne zobrazuje život predátorov z každého uhla pohľadu. Film dokonale mapuje ich pohyb od taktiky, útoku, lov až po usmrtenie koristi. Grafické a spomalene zábery nás doslova vtiahnu do tela zvieraťa. Úchvatne zábery lovu predátora a tiež prefíkane taktiky obrany u koristi. Po zhliadnutí tohto dokumentu som zistil, že dravce našej planéty sú oveľa inteligentnejšie ako sa na prvý pohlaď zdá. ()

Phantasma 

všechny recenze uživatele

I když jsem se těšil nejvíce těšil na krokodýla, tak na plné čáře vítězí díl o gepardovi. Člověk by ani neřekl jak ten má těžký život. Dokument nabitý skvělými záběry a do detailu popsané techniky lovu. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Diel o levoch bol vynikajúci. Detailné zábery lovu zblízka prekladané digitálnou simuláciou behu, trhania, a celkovej fyziognómie kráľa zvierat, taktika lovu, boj o vodcovstvo v svorke a následné trápenie sa porazených samcov usppokoja každého fanúšika prírodopisných seriálov. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní dokument o predátorech naší planety. Osobně se mi nejvíce líbil o Bílém žralokovi. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama