Reklama

Reklama

William a Kate: Kráľovský príbeh lásky je príbehom milostného vzťahu princa Williama, druhého v rade následníkov britského kráľovského trónu, a Kate Middletonovej, dcéry príslušníkov vyššej strednej vrstvy. William a Kate sa stretávajú na škole svätého Andreja v prvom ročníku uznávanej univerzity v Škótsku, kde bývajú na rovnakom internáte, obaja so zameraním na rovnaké predmety. Kým randili každý s niekým iným, stali sa z nich blízki priatelia, no veci sa začali meniť až na charitatívnej akcii, na ktorej predvádzala Kate priehľadné šaty, Wiliam ostal ohromený a odvtedy ju začal vnímať inými očami. Film opisuje radosti a strasti ich osemročného vzťahu, ktorý bol komplikovaný tlakom spoločnosti a médií. William bol rozhodnutý nespraviť rovnakú chybu ako jeho otec Charles, ktorý sa vzdal ženy, ktorú miloval, Camilly Parker Bowlesovou a oženil sa s Dianou Spencerovou, aristokratkou, ktorú mu vybrala jeho rodina. V rovnakom čase sa Kate Middletonová musela rozhodnúť, či je ochotná vzdať sa slobody a žiť ako princezná pod prísnych drobnohľadom a v intenzívnej, neutíchajúcej publicite, ktorá zničila Diane život. Potom, ako sa k sebe vrátili po vážnom rozchode, oznamujú William a Kate svoje zasnúbenie, ktoré bolo všetkými radostne prijaté. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jeho královská výsosť princ William Arthur Philip Louis, vojvoda z Cambridge, gróf zo Strathearnu, barón z Carrickfergusu, rytier Podväzkového rádu, magister umenia a prezident Britskej futbalovej asociácie je nejstarší syn Charlesa, princa z Walesu a jeho prvej manželky, tragicky zosnulej, princezny Diany. William je právoplatný dedič britského trónu. 29. apríla 2011 sa oženil so svojou dlhoročnou priateľkou, spolužiačkou z Univerzity v St.Andrews, Katte Middelton. Tak sa z obyčajnej, neurodzenej dievčiny z Readingu stala Jej kráľovská Výsosť vojvodkyňa z Cambridge. Ich svadba bola pre celú Veľkú Britániu významnou, veľkolepou udalosťou. Narýchlo spichnutý televízny film „William a Kate“ má byť akože verným prerozprávaním príbehu ich prehlbujúcej sa lásky. ** ()

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý tah natočit film s touto tématikou v době, kdy je datum svatby na spadnutí se autorům asi velice vyplatil. Hodně lidí se na to koukne jen z důvodu, že je zajímá, jak to s nima vlastně bylo (stejně tak jako já). Bála jsem se kýčovitosti, bylo vidět, že se nejedná o kvo jí jaký drahý Hollywoodský film, ale o film tipu Pilscherová. Tento film rozhodně neurazí. Dívat se na to znovu dlouho nebudu, ale čekala jsem kýčovitější zpracování a horší herecké výkony. Prostě pokud jste ten typ co má rád zamilované příběhy s dobrým koncem, směle do toho. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) What the fuck ?? Shit exactly !! Mark Rosman mě dokonale přesvědčil, že je naprostý idiotský břídil a diletant, když natočil tu největší sračku, jakou jsem za poslední dlouhá léta viděl, a ještě si dovolil jí označit nálepkou životopisná !! Předně bych se chtěl přiznat, že nic britského mi většinou není cizí, snímky s prvky biografie patří k mým oblíbeným a ( filmové ) romantice jsem se nikdy ani v nejmenším nebránil !! Což samozřejmě vyvolalo moji zvědavost a zájem o tento pseudofilm !! Herecké obsazení se vymyká chápání člověka se špetkou vkusu, když ani jeden zde zobrazený člen královské rodiny v sobě nemá ani zbla charismatu, natož aby alespoň vzdáleně připomínal někoho, z něhož cítíte důstojnost, noblesu či pověstný aristokratický britský šarm !! Skutečný princ Charles jistě není žádný krasavec, ale uznejte sami, že i náš pan kníže Schwarzenberg by byl lepší volbou než ta chabá atrapa Ben Cross !! O Evers-Swindellovi raději ani nebudu mluvit !! Mezi představiteli Kate a Williama byste byť jen náznak jakékoli chemie či citu hledali opravdu marně, protože ve filmu něco podobného naprosto chybí, takže tu o nějaké kýčovité romanci, kterou bych s přehledem překousl, nemůže být ani řeč !! Scénář jako by vypadl z přílohy nedělního vydání Blesku a ty naprosto nelidské šroubované dialogy mistrně slátala snad sama královna české ubohosti a sebeneúcty Iveta Bartošová !! Copak si myslíte, že dnes, či v jakékoli jiné době v našem vesmíru, takhle někdo mluví ?? Napadlo tvůrce tohoto monstra hodícího se leda tak do drtičky odpadu či skartovačky, že ho budou sledovat lidé ?? Nebo to měl být původně svatební dar pro pobavení již zmiňovaného páru ?? Myslíte, že ať už Will či Kate běžně denně listovali stránkami všech těch bulvárních plátků, jak to tu bylo "šikovně" nastíněno ?? Pokud ano, a já se pletu, osobně zajedu za panem Rosmanem s pokornou omluvou a autogramem od Ivety !! ;) No, zcela vážně musím říct, že mě již dlouho nic tak neznechutilo jako sledování tohoto výblitku choré mysli, který byl točen s jediným cílem, a to nabídnout divákovi / čtenáři bulváru ve vhodnou dobu dané téma a to ještě navíc v typicky tupém nesofistikovaném americkém vydání, protože Američan snese vše a stejně neví..tak co se tím trápit, že ?! Peníze nesmrdí a ona si tahle, s prominutím, ubohá ultrapíčovina své fanoušky jistě najde !! Omlouvám se a raději odcházím sledovat záznam z jednání Poslanecké sněmovny..;) ()

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Kýč, klišé, spousta hloupostí, ale tak nějak jsem si u toho odpočinul. Taky co hodnotit, když příběh je předem daný a sám o sobě vybízí přesně k prvně uvedenému. Navíc to v televizi chytře zařadili v době, kdy je téma těch dvou poděckách aktuální, no, chytil jsem se (poprvé a naposledy, ale bez zívání). ()

Frollka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen několik desítek minut, popravdě čekala jsem něco jiného už podle popisu - životopis. Myslím, že životopis by měl vypadat jinak, než jen domyšlené věci, které se mohli ale také nemuseli stát. Těžko říct, když s nimi nikdo v daných chvílích nebyl, mnohem víc by mě zajímaly fotografie proložené komentáři obou nebo jen shrnutí děje, než oněch 86minut domýšlených věcí, které oba jistě ani nepotvrdili. Za snahu 1* ale nedokoukala jsem jej, jistě se najdou lidi kterým se bude film líbit, těm se omlouvám, za tak špatné hodnocení. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Matku Kate (Camilla Luddingto) hraje Serena Scott Thomas, která si již dříve zahrála princeznu Dianu ve filmu Diana: Her True Story (1993). (R´Hell)
  • V Anglii byl film vysílán v den svatby prince Williama a Kate. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama