Reklama

Reklama

Film začíná shledáním čtyř bývalých nejlepších kamarádek ze školy. Jsou tu jednak, aby si trochu odpočinuly, ale hlavně oslavily těhotenství jedné z nich. Radostná oslava se zkomplikuje v momentě, kdy těhotné Angele zavolá její přítel, který jí oznámí, že s ní skoncoval. Začal totiž chodit s jednou ze tří kamarádek Angely. Těhotná Angela samozřejmě okamžitě zjišťuje, která kamarádka ji zradila a když se jí odpovědi nedostane, použije nestandardní metody. Oslava se náhle změní na teror. (LEGACY)

(více)

Recenze (39)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nezávazné klábosení kamarádek, které se sešly na odlehlém statku, začne pozvolna přerůstat v konflikt v momentě, kdy paní domů zjistí, že jedna z nich by měla odletět pryč s jejím přítelem a otcem budoucích dvojčat. Když se do situace vloží příslušníci fanatické sekty, kteří pomohli Angele a očekávají příchod jejího syna-mesiáše (čeká chlapce a dívku), je na pěkný masomlejn zaděláno! Propichuje se nožem, odsekává se nožka rýčem, ustřelí se kus hlavy a spousta dalších gore chuťovek čeká nejen na nebohé návštěvnice. Běsnící vůdkyně sekty, co se začne chovat jak smyslů zbavená, vypadá jako nejzápornější postava. Ale! zdání klame, jelikož jako největší svině se začne ukazovat Angela. A proto je, milé děti, po zásluze potrestána. Balada z druhého konce světa nese mravní ponaučení o vině a trestu, jak už to u balad bývá, a navíc je v půvabném erbenovském provedení. ,,A sovy ti vyklovou oči!" Příjemně brutální... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prumerne desivy horor o tom, jakej jsou vyhody a nevyhody mit u porodu dulu :) Hrdinka je dost nesympaticka panicka, ktere snad nikdo nepreje nic dobreho (natoz jeji nejlepsi kamaradky). No a posledni ctvrhodinka se povedla, zejmena uplne posledni scena, ktera da snad trochu smysl celymu filmu. A jeste posledni vec, co bych zminila, jsou zaverecne titulky. Slusne :) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednu tehulku prišli navštíviť viaceré kamarátky aby ju potešili v jej samote.Ale je tam dusna atmosféra,lebo sa tam rozoberajú osobné vzťahy.Boli tu scénky kde som sa strácal ale podla mňa to nieje chyba vo mne ale v scenári.Potom ich tam začal niekto zabíjať konečne.Pár scén tu bolo neskutočne nezmyselných a rozpisovať ich by bolo na dlho.Tento film je totálny trapas čo sa týka spracovania,prevedenia a predvídateľnosti.Za pár minút čo sledujete tento film je jasné že kto je tá suka.Postavy sa chovali presne tak aby zomreli.Čisto primitívny film zo všetkým čo stým súvisí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No tak do půlky parta odkvétajících slepic jen hlasitě kvokala v haciendě, přičemž jedný z nich se v důseldku těhotenství splašily hormony. Jenže pak přišel totální a nekompromisní masakr a jakkoliv jsem viděl podobnejch slasherů hromadu, tak si nevzpomínam, že by mi u něčeho jinýho bylo takhle nepříjemně. SPOILER - doporučuju všem pánům se slabší povahou přeskočit orální scénu v lese. Hrozný. :D 60% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Celkem slušně řemeslně zvládnutý chilský slasher s příchutí exploitation (ale to je asi zbytečné vůbec zmiňovat, čistý slasher už se v dnešní době nerodí). Brutální a krvavé je to celkem dost, ale přesto se filmu nepodařilo vtáhnout mě do děje, či mě jakkoli jinak zaujmout. Baby Shower je horor bez atmosféry, bez sympatických postav, bez vtipu i bez režijní invence. A kvůli krvi na filmy nekoukám. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Scénář je volně inspirován skutečnými událostmi, které se staly v Pirque v Chile v roce 2007. (hladass)

Reklama

Reklama