Reklama

Reklama

V hlavě

(neoficiální název)
  • Francie Dans la tête
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2008, 7 min

Obsahy(1)

Každý z nás nosí v hlavě malou kamerku, která nahrává náš celý život, a je nutné ji po smrti odevzdat u nebeské brány. Avšak co když jsme zemřeli tak nešikovně, že se kamerka rozbila? Jeden mladý voják se na vlastní kůži přesvědčí, že zemřít tím nejvhodnějším způsobem, není rozhodně jednoduché. (Stanislaus)

Recenze (26)

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* další samoúčelná hříčka, u které je po pár minutách jasné jak to dopadne. Animace průměrná a příběh mainstreamový, i když drsnější než by to udělali v Pixaru. Takže moje doporučení k tomuto kraťasu nebude, ale odkaz ano. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Musíš umřít nějakým chytřejším způsobem, Antoine. Tvoje kamera musí zůstat nedotčená." Část v nebi a následné návraty na Zemi se mi líbily, byly skvělé. Zbytek byl jen na okrasu a na představení děje. Samozřejmě nezáživně. Konec očekávaný a ohraný. Nic moc zajímavého, opravdu se mi líbily jen scény v nebi, tudíž nějaká polovina filmu. A to nestačí ani na čtyři hvězdičky. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tak do toho, Antoine. Přeji ti krásnou smrt." Pokyn z nebeských výšin zněl jasně, ale dokáže Antoine zemřít, aniž by poškodil kameru v hlavě? Bude to dřina, ale já mám takový divný pocit, že i když to bylo celkem povedené, tak jsem se s tímto námětem mohl pobavit ještě o něco víc. ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

"Frantík" lidově je…?¬         Ateistická hlupačinka příznačná pro nejvíce retardovaný národ Evropy, nositele prvních velkých revolucí spojených s bořením, ničením, popravováním, zabavováním majetku a státním terorem. Nepropracované, jednoduché zakončení je v souladu s nosným nápadem, kterým je administrativa u Nebeské brány. Jsem tolerantní, tak to nenazvu kretinismem, pouze ateistickou úchylkou potomků směsky rozličných poběhlíků spojených Chlodvíkem.¬                 Vypracování není špatné, avšak pro jednoduchý, tupý konec a pro už zmíněné ateistické nepromyšlené blábolení nelze mi než hodnotiti coby poměrně chabý, ne dosti dobrý počin.¬                 Případné opoznámkování: uživ. Anderton. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama