Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem o filmu slyšel, jsem ho musel vidět. Drtivej rave soundtrack s naprosto brutálním humorem, kde autoři nemají problém s rozmáznutym psím mozkem na plátně. Fakt. Tady se s tím prostě neserou. Jinde je to tabu a parta z Holandskýho mini města z toho udělá naprosto brutální scénu. O partičce New Kids jsem toho moc neslyšel, do doby, než mi jeden Němec řekl, že je to v Holandsku, Belgii a Německu jedna z nejpopulárnějších part současnosti, kteří si to mašírují na youtube klípcích den co den a lidi se tím neuvěřitelně baví. A já se taky bavil. Sice to bylo chvílemi až dost šílený, ale pořád to byla komedie, která mě fakt upřímně rozesmála. Na druhou stranu se s divákem vůbec neserou. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak co by ne, že. Proč neukázat zámořským obřezaným plivníkům, že na starém kontinentu umíme také nakroutit prapodivnou ekl parodii, a ještě do ní dokážeme najebat sociální podtext..... nebo co to tam vůbec ti vyčaděnci narvali. Zhovadilost největší, ovšem řada vydařených momentů tvoří z díla libost. A pleje-li někde Peter Aerts, pak nemohu jít pod osmdesát procent, nezlobte se na kulýnka. O to více mě mrzí, že se sejdu u soudního dvora v Haagu s partičkou okolo turbo dětí v ne zrovna nejlepším. Vykrást můj prvotní sexuální počin, nemístně jej natáhnout až na celé vteřiny, vrazit to do filmu a nedat mi ani gulden - to je jasný zločin proti lidskosti. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Nárazový film, co se týče humoru. Chvíli vás to nudí, a chvíli zase nevěřícně zíráte, smějete se a také divíte. Tahle taškařice je ovšem z jistého úhlu pohledu geniální, nebo alespoň já jí takto beru, protože jsem nic podobného zatím neviděl. Je to můj první nizozemský film, a jsem s ním spokojen. Ještě mě čeký druhý díl, tak jsem zvědav, co tam zakomponují a jaký bude humor tam. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkná sonda do životů běžného holandského obyvytelstva, kde průměrné IQ je kolem 60 a marihuana je na denním pořádku. Film zaručeně dokáže pobavit i ty z nás, kteří se ho rozhodnout zkouknout za střízliva a s čistou krví. V jiném stavu bych dost možná nastřelil plný počet. 5 hlavních protagonistů jsou společně naprosto úžasní. Jsou to totiž totálně vypatlaní kreténi. Humor ve filmu je takový ten klasický kanálový, který ohromuje pouze svojí debilitou a jednoduchostí. Já proti němu nic nemám a na holandštinu si člověk brzy zvykne. Lepší 3*. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na film těšila, jakmile jsem si přečetla nástin děje a tak mě zklamalo, když jsem zjistila, že hlavní hrdinové jsou banda totálně nesympatických vypatlanců, jejichž chování mě celý film neuvěřitelně sralo a dokonce mi připadalo, jako by se film snažil zachycovat chování našich nepřizpůsobivých občanů, a to daleko věrněji než takový Roming. Největší zklamání poslední doby, celý film jsem byla zhruba fifty fifty znuděná, či znechucená a jediné, co mě na celém tomto veledíle pobavilo, byl ten vytůtanej kamioňák. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)
  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)

Reklama

Reklama