Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda pěti trotlů zaseklejch někdy v 90tým roce. Je to nehorázná úchylárna, hovna po zdech, sociální dávky, Rikkert a jeho stoletá Manta (to auto jsem vždycky chtěl), a hlavně nejinteigentnější kamioňák co jsem kdy viděl. Na řadu přijde i pár průstřelů těla, dokonce i hlavy. Pro člověka,kterej se chce pobavit a nechce u toho moc přemejšlet, nebo spíš vůbec, ideální film. Občas je to potřeba. 75% P.s: hudba Junkie XL (třeba novej MAD MAX ) ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Tady se nezastavuje před ničím. Těžko tyhle lemply k něčemu přirovnávat. Napadá mě šílenec s nunčakama z filmu Přízračný svět (ghost world), řízlý videoklipem s beastie boys http://youtu.be/evA-R9OS-Vo a možná trochu Jack-Ass. Opravdu nevím o ničem jiném, co by mohlo podobným způsobem pobuřovat a zároveň pobavit. Možná snad jen Family Guy ale to je vlastně seriál pro předškolní věkovou hranici. Nepříjemné scény např. s pejskem jsem ochotný překousnout, tohle bylo TURBO! Neopakovatelná záležitost, KUT! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úchylnej film o pětici asociálních ultradementů, kteří se s nedostatkem peněz a dluhy vyrovnávají v ultradementním a asociálním duchu. Když tak o tom, přemejšlim, tak tady nebyl jedinej člověk, co by nebyl absolutní kretén, ale přesto NKT nepůsobí tak vyumělkovaně a trapně, jako 90% filmů s Jimem Carreym a jemu podobnymi. Je to prostě originálně debilní, krvavý, sprostý a dobrý. A závěrečnou přestřelku jsem si užil dokonale. Už jen kvůli ní se to vyplatí vidět. 75% ()

K.B.L. 

všechny recenze uživatele

Víc dementní komedii jsem v životě neviděla. Tady jde dát buď za odpad, nebo za pět. Tento styl humoru ve své podstatě nenavidím, ba jím přímo opovrhuji, ale v tomhle filmu mě naprosto rozštípal! Hlavní hrdinové vypadali jako retardi od přírody, nikoli nuceně, vtipy byly nečekané, přemrštěné, urážlivé, morbidní, opakované, ale v součtu dokonalé. Tam, kde by člověk čekal nějakou ubohou narážku, či pokus o vtip, nebylo nic a tam, kde nic nečekal, dostal nálož idiotského humoru, kde prostě nejde nebýt šokován a pokud ve vás dřímá dušička blackhumoristy, tak vřele doporučuju. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Bol som seriózne na vážkach, či tam nefuknúť fullku... Ale niečo to pokrytecké vo mne (takýto film predsa nemôžeš zrovnávať s ostatnými, ktoré hodnotíš plnou pálkou!!!!) skrátka vyhralo. Napriek tomu je to luxus! Film zdanlivo stupídny a zdanlivo točiaci sa okolo lacnej fekálkomédie, nakladá s nepísanými žánrovými pravidlami husto po svojom! + každá pozitívna postava musí mať zákonite jágrovku a fúzy! Som milo prekvapený, že tento neobrúsený diamant vidím v červených číslach. Len tak ďalej nezavíslí nizozemci! :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama