Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem o filmu slyšel, jsem ho musel vidět. Drtivej rave soundtrack s naprosto brutálním humorem, kde autoři nemají problém s rozmáznutym psím mozkem na plátně. Fakt. Tady se s tím prostě neserou. Jinde je to tabu a parta z Holandskýho mini města z toho udělá naprosto brutální scénu. O partičce New Kids jsem toho moc neslyšel, do doby, než mi jeden Němec řekl, že je to v Holandsku, Belgii a Německu jedna z nejpopulárnějších part současnosti, kteří si to mašírují na youtube klípcích den co den a lidi se tím neuvěřitelně baví. A já se taky bavil. Sice to bylo chvílemi až dost šílený, ale pořád to byla komedie, která mě fakt upřímně rozesmála. Na druhou stranu se s divákem vůbec neserou. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Oooo bože národe český, ty jdeš do hoven! Tenhle humor se musí umět (Borat, Diktátor). Jenže tady sledujeme bandu těch nejodpornější ubožáků, který jsem snad v životě viděl. A to nejen ve filmu. Od první minuty mě vytáčela jejich trapná, buranská mluva, jejich vizáž, hudba a vše co se ve filmu dělo. Jednu hvězdu dávám za občasný dobrý gag, jenže ty byly asi tři dohromady. Až neuvěřitelně debilní film, který mě opět utvrdil v jedné věci. IQ národa českého je ohnuto přes kmen padlého stromu, reje držkou v hlíně, kvičí jako podsvinče a do prdele ho mrdá idiocie!!! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

RICHARD BATSBAK, ROBBIE SCHUURMANS, RIKKERT BIEMANS, BARRIE BUTSERS a GERRIE van BOVEN. 5 LIDÍ BEZ PRÁCE A SOCIÁLNÍCH DÁVEK – NEBEZPEČNÍ PODVODNÍCI NEBO OBĚTI KRIZE?..... /// (Jména, která si budu dlouho pamatovat!)...... Uff, tak tohle byla hovadina!!!! Tolik negramotů pohromadě (ve filmu) jsem ještě neviděl. Humor pro retardovaný? NO A CO! Často jsem se tlemil a to střízlivej! (mít tak dvojku v žíle...to by byla jízda!) Pět dementů a zbytek (např. policajti) se je snaží trumfnout! Hodně debilního humoru, ale taky dost dobrejch nápadů. Tohle není Rubber, tohle je skutečný! (ale no tááák...já vím...ty prášky jsem neměl přestat brát...). Ale hlavně, HLAVNĚ že je tady happy end (vlastně několik!) a jeden kamioňák! (honk! honk!) PIČOVINA, JAKOU SVĚT NEVIDĚL! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím jestli jsem nenormální. 2.) Jsem zvědavej na nejstrašlivější sex po telefonu. 3.) Jsem řidič kamionu. 4.) Chci vidět psa, kterej ne a ne umřít. /// PŘÍBĚH ** HUMOR **** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mi tento snímek vzal dech a veškerá slova. Nevím, co bych k tomu měl dodat. Asi jen, že se jedná o šílenou komedii o pěti týpcích, kteří nebudou a nebudou za nic platit. Hodně brutální černý humor a 39 neúmyslných zabití. Každou minutou jsem se popadal za břicho. "Kde je Maaskantje?" "Ani nevím, to místo neznám, asi na jih od Den Bosch" "Tak tam hodíme bombu. Všimli byste si snad, že zmizí město Maaskantje?" ....... "Pane, slyšel jste někdy o městě Schijndel?" .... za mě 90% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Bol som seriózne na vážkach, či tam nefuknúť fullku... Ale niečo to pokrytecké vo mne (takýto film predsa nemôžeš zrovnávať s ostatnými, ktoré hodnotíš plnou pálkou!!!!) skrátka vyhralo. Napriek tomu je to luxus! Film zdanlivo stupídny a zdanlivo točiaci sa okolo lacnej fekálkomédie, nakladá s nepísanými žánrovými pravidlami husto po svojom! + každá pozitívna postava musí mať zákonite jágrovku a fúzy! Som milo prekvapený, že tento neobrúsený diamant vidím v červených číslach. Len tak ďalej nezavíslí nizozemci! :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama