Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Goodnight (Luke Perry) príde ako mladý chlapec pri prestrelke o oboch rodičov. Zachráni ho žena vtedajšieho sudcu, ktorá mu poskytne vzdelanie a vychová z neho sudcu so silným zmyslom pre spravodlivosť. Po čase je premiestnený z Chicaga do oblasti Wyoming, na miesto svojho detstva. Všetko tu ovláda Mr. Reed (Ron Lea), pre ktorého je John Goodnight nepohodlný, pretože mesto riadi svojimi pravidlami a zákonmi. John sa navyše zamiluje do Kate Ramsey (Lara Gilchrist), dcéry vraha svojich rodičov. Podarí sa mu znova nastoliť spravodlivosť a vyrovnať sa s minulosťou? (odvedle)

(více)

Recenze (8)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

První ze série televizních snímků z divokého západu o soudci Johnu Goodnightovovi, jež na svůj vkus velmi dobře ztvárnil Luke Perry a i překvapivě zrežíroval Jason Priestley. Život soudce, jak už to v takových končinách bývá, je velmi neblahý. Zákeřná vražda rodičů v jeho ještě dětském věku se na něm výrazně podepsala. Když však osud dá a stane se soudcem, neváhá využít svých cest při cestách od městečka k městečku k rozsouzení různý pří k pomstě. Jenomže do toho přijde láska. Byť se jedná o televizi s levnou výpravou, není to zase až tak tolik znát. Příběh je scenáristicky napsán dobře. Je jednoduchý i přes očekávané zvraty. Ne, o honosné přestřelky tu vůbec nejde. Jedna menší se tu sice ke konci objeví, ale když je to příběh o soudci, uvidíme zde hlavně soudní stání a nevole místní mocipánů. Tento úvodní film se tedy představil v dobrém světle a snad to tak bude i napříště. Vítku bych měl jen na český dabing. To opravdu s tím hlasem Luka Perryho mysleli vážně? ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Béčkový western, který televize uvedla pod názvem Pomsta a spravedlnost. Klasice westernového žánru zůstal tento snímek dost dlužen. Luke Perry byl hodně nepřesvědčivý a při některých rádoby tvrdých scénách jsem málem brečel smíchy nad ubohostí scény i hereckého podání. Dvě hvězdičky z milosti. ()

Reklama

odvedle 

všechny recenze uživatele

Film sa nesie v takom easy going tempe, síce má aj dobré scény, ale po slabom rozbehu, keď sa divák zoznamuje s minulosťou postavy, s jeho povahou a vlastnosťami, som dúfal aspoň v silný záver, že chytí spravodlivosť riadne za gule, ale ani finále nestalo za veľa. Goodnight For Justice je film, v ktorom sa do 40 sekundového traileru dostane všetko podstatné, čo sa vo filme udeje, bohužiaľ film neponúka takmer nič naviac. Luke Perry mi v úlohe sudcu celkom sedí, oslovil ma svojský humor jeho postavy, samozrejme veľký klaďas (neberie úplatky, spravodlivý, súdi podľa presvedčenia a práva), neustále v opojení whisky (-do you always drink like that? -like what? -like there is no tomorrow), a žien, určite za zmienku stojí pôvabná Lara Gilchrist... Zaujímavá je spolupráca Luke Perry a Jason Priestley (Beverly Hills 90210) a aj samotný názov Goodnight For Justice, 50%. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Hallmarkovský levný televizní projekt s uchlastaným, zarostlým a smradlavým proti své vůli soudcem Dylanem z Wyomingských Beverly Hills. Pomalé tempo vyprávění mi k té době a prostředí vyhovovaly, ani Luke Perry mi nevadil, ale bohužel mi přijde, že jako jediný neuměl mluvit. Jeho šepot a hra na tvrďáka tuhle levnou věc zbytečně shazovaly. Nejde tak o nic objevného, ale i tak to mohlo mít o pár minut víc, aby se soudce také ukázal jako soudce a ne jen jako potulný pistolník s lejstrem v ruce, co zachraňuje modelky na povozech. Vedle žánru Western bych doporučoval připsat ještě Hallmark, aby bylo rovnou jasné, do čeho divák jde :) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Brandon s Dylanem mají novou, prestižní adresu - Wyoming 90210. Místo, kde se správňáci musí shýbat při průchodu dveřmi, aby si neurazili aureolu a ti zlí čpí sírou a ve svých botách z krokodýlí kůže ukrývají kopyta. Jak tohle jenom dopadne?? Je škoda, že Dylanovi rodiče klepli bačkorama hned v úvodu, a tak se chudák neměl ani komu svěřit se svými všedními starostmi stárnoucího kovboje a dostat pár cenných životních rad o morálce a svědomí. On si však i tak poradil a proklatě nízký kolt vytáhl až poté, co ten svůj vytasila ta hlavní svině! No hádejte! Ukázalo se, že ho má náš hrdina většího a také macatější kulky, a proto mohl učinit spravedlnosti zadost, vyrovnat se s minulostí a ujíždět na svém oři, věrném druhu, k zapadajícímu slunci vstříc novým dobrodružstvím. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama