Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dobrý. Tenhle euro-krimi-thriller má sakra spád, až na pár krátkých intermezz je to jeden velký sprint. Nemá problém vtáhnout vás do děje, nejen in-your-face filmařinou, ale též zápletkou a svými charaktery. Hlavní hrdina má tu nejlepší motivaci vykašlat se na všechno a jít si se zvířecí bezmyšlenkovitostí jen za tím jedním. A pokud máte jen trochu koule, jednali byste taky tak. Pár mínusových maličkostí jsem našel, v logice, ale jinak opravdu bezchybné. Tak bon appétit. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Francuzka kriminalka, Tentoraz podana skor americkym stylom. Nie je to ziadna depresia a pomalsi, smysluplny dej ako sme u francuzov zvyknuty, ale je to nekopromisnou akciou nabita jazda a to od sameho zaciatku az do konca. Aj ked mam radsej tie pomalsie francuzske kriminalky nemozem povedat, ze by sa mi tento film nepacil. Ma to rychly spad, velmi dobre vybranu hlavnu dvojicu a aj dobreho zaporaka. Gerard Lavin ako zaporak tiez velmi dobry. Nadupane styri hviezdicky. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TVŮJ MUŽÍČEK JE HRDINA!“ ,,ANO?“ ,,SAMOZŘEJMĚ. NĚKDO SE POKUSIL ZABÍT PACIENTA. NEBÝT MNE, BYL BY MRTVÝ. JSEM NA SEBE PYŠNÝ.“ ..... /// Pýcha předchází pád a tak má Samuel 3 hodiny, aby toho hajzla přivedl jinejm hajzlům. A pak? Zkorumpovaný policajti, solidní zápletka a krimi thriller, kterej má ,,koule“. Je zajímavý, že přestože se akce omezuje výhradně na ,,zdrhání“ a pronásledování – má to šmrnc a švih. Tajemství úspěchu je asi v délce (i když někteří tvrdí, že na velikosti nezáleží…) – během 80ti minut prostě solidní řemeslník Fred Cavayé nemůže začít nudit! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, proč je dobré mít u sebe ošetřovatele. 2.) Jsem ošetřovatel a nechápu, proč je dobré kamarádit se s kasařem. 3.) Jsem policajt a potřebuji se ujistit, že jinde jsou na tom s morálkou ještě hůř než u nás. . /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Po Mea Culpa jsem se musel podívat na další filmový kousek od Freda Cavayého.V celkovém součtu opět tento film překvapil.V hlavní roli opět Gilles Lelouche,který se jako budoucí doktor dostane z normální denní rutiny do pěkného průseru s mafiány a policisty.Ve filmu bylo pár překvapivých momentů,které jsem opravdu nečekal,ale jinak to bylo samé klišé.Ústřední postava doktora byla v podání Lellouche docela dobrá,objevilo se zde pár zkorumpovaných poldů a samozřejmě docela happyend.Za mě dávám 70%. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keď sa mi to zdalo ako bežný akčný film s únosom, ktorý po chvíli strácal zmysel, tak sa veci príjemne zvrtli a skomplikovali. Už to nebolo len o tom, ako daddy zachraňuje svoju rodinu. Za Elenu Anaya stálo to riziko, k tomu ešte dve drsné policajtky a skoky ako v matrixe, celkovo oceňujem túto akčnú lahôdku značne nadpriemerne. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama