Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychologický príbeh dvoch mladých ľudí. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora je naprosto vyčerpávající, takže si dovolim ve zkratce popsat, o čem film je. Týpek a jeho pipka jedou někam autem. Ani nevim, kam vlastně měli namířeno, ale to je celkem jedno. Pipka, která má čerstvej řidičák, přejede na opuštěný silnici nějakýho dědka. Z místa nehody ujedou a pak jsou z toho na nervy a začínaj mezi nima nejrůznější hádky. Nakonec je nějak záhadně chytnou fízlové, přestože podle všeho na místě nezůstaly žádný stopy. Téma by samo o sobě bylo zajímavý, ale výsledek vypadá, že to natočila parta nějakejch amatérskejch filmařů za víkend. Nejzajímavější na filmu je asi vozovej park tehdejší VB. Škoda Favorit a Tatra 613 v barvách VB jsou poměrně vzácný exempláře. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladý Peter Kočiš si vyrazil štýlovou oktáviou cabrio s akousi radodajnou cigánečkou na výlet. Neskúsená, začínajúca šoférka zrazí na opustenej ceste chodca. Ten svojim zraneniam podľahne. Milenecký párik spanikári a z miesta smrteľnej nehody unikne. Následne ich začnú trápiť výčitky svedomia a pocity viny, čo vedie ku vzájomnej ostrej konfrontácii. Nakonec sa prihlásia na oddelení verejnej bezpečnosti, kde vezme vinu a zodpovednosť na seba mladý, zaľúbený šuhaj. * ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Myslím, že předchozí komentáře jsou až moc přísně kritické. Ano, je to průměrná slovenská televizní road movie, ale natočit to Truffaut o třicet let dřív a trochu líp, tak je to majstrštyk nové vlny. ()

retroslovak 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny televízny počin. Miestami sa mi zdalo, že by som mohol dať 1-2 hviezdy, ale pozrel som sa na to z viacerých hľadísk. Jednak rôzne dobové zábery, veľmi mi pasovala do toho aj hudba, hoci dej bol pomerne jednoduchý a skončilo to tak otvorene, aj tak celkový dojem z filmu nakoniec 4 hviezdy, pretože to nebolo nič úplne priemerné. Podľa mňa sa naopak, oproti komentárom, ktoré tu odzneli tento televízny film celkom vydaril. Naozaj to ako je natočený a realizovaný vďaka tomu vybočuje z rady od podoných televíznych počinov tej doby. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama