Reklama

Reklama

The Samaritan

  • Velká Británie Fury
Trailer 1

Obsahy(1)

Po dvaceti letech strávených ve vězení je Foley (Samuel L. Jackson) rozhodnutý změnit svůj život a využít druhou šanci, kterou mu propuštění z vězení nabízí. Zdá se, že ve společnosti mladé Iris (Ruth Negga) by mohla Foleyova cesta nabrat správný směr. Stíny minulosti jsou však proti. (ssfan)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jo, tenhle film je sice sentimentální romanťák, ale zato podle mého nejlibovějšího gusta - podrazy, bitky, přestřelky, sebevraždy, brutální vraždy, krvesmilstvo... no a do toho holt i trocha té červené knihovny. Samuel L. je cool bourák, Ruth Negga je roztomilý diblík a slaďoušek a být konec filmu aspoň o trochu míň melodramatičtější a červenoknihovnější, dám bez váhání pět. ()

Tomas_2002 

všechny recenze uživatele

No, nebylo to úplně blbý. Sice je to dost čitelné a to překvápko, na který celý film čekáte nakonec není taková pecka jaká by mohla být, ale v rámci žánru je to průměr. S. L. Jackson to držel nad vodou, bohužel, černoška ve vedlejší roli už tak dobrá nebyla. Cronenberg se s tímto tématem vypořádání s minulostí dokázal poprat výrazně lépe. Takže té hodiny a půl nelituji, ale že bych to musel vidět znovu, to zrovna ne. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NIC NEZMĚNÍŠ, POKUD TO NEZMĚNÍŠ“..... /// Foley vyšel z lapáku. Rád by se napil a poklábosil s kámošema, ale všichni jsou pryč (utekli? Hovno, umřeli!). Je tu jen synek nejlepšího (bejvalýho) kámoše, kterýmu ale vo kecy moc nejde.... Dost se klábosí. S kurvou (nuda), s kýmkoliv jiným (nuda)...ukázka života ubožáka, co nechce vypadat jako ubožák. Nahá Ruth Negga je vlastně taky ubožátko (to jsou jedničky?) a než se konečně něco začne dít, tak to trvá. Naštěstí finále to díky kombinaci ,,ten umře a ten ne“ trochu zachraňuje. Ale jinak je to obyčejnej (spíš ten horší) malej film s dědkovitým S.L. Jacksonem a tupou režií, o kterým se těžko něco smysluplnějšího píše. 2a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) S láskou sleduju, jak si moje milovaná šlapka nastřeluje žílu. 2.) Píchat svoji dceru? To se mi nemůže stát!!! 3.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, který má svoje vlastní kouzlo, o odpuštění a vyrovnání se s minulostí, a začít nový život po svém, začátek tak trochu nuda, ale druhá část, kde jde hlavně o emoce a naději pro druhého člověka, tak to se mě nejvíce líbilo, i když herce Samuel L.Jackson nikdy nebyl můj oblíbený herec, nenašla jsem si u něho prostor ale i tak se mě celkově film líbil ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Vezmeme všechna klišé na téma propuštěný vězeň po 25 letech chce vypadnout z kšeftu a být někým jiným, ale okolnosti ho semelou, a všechna zde jsou. Nějaké slabé náznaky na noirovku zabíjí sám Samuel svými nehereckými pokusy o herectví mimikou tváře, charaktery postav jsou takové rozhozené, a celé je to nakonec nuda k uzoufání. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama