Reklama

Reklama

Dokud jsme mladí

  • USA While We're Young (více)
Trailer 2

Mezigenerační komedie Noaha Baumbacha o stárnutí, ambicích a úspěchu, která je zároveň dojemným portrétem manželství zkoušeného přívalem mládí. (HBO Max)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (58)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zoberte si troch špičkových hercov, pridajte k tomu Drivera, odstráňte humor, hercom prikážte afekt a po zamiešaní dostanete tento film. Komu a čo má tento film dať? Myslím, že našim stredoeurópskym päťdesiatnikom neprinesie novú vzpruhu do života, skôr sa budú pozerať na Stilera s Watts a zamýšľať sa, to takto uvažujú americkí manželia v stredných rokoch? Filmu by tiež prispelo, keby sa tam každých desať minút neblivalo do vedierka – to má byť dokonca akože vtipný moment. Jendu hviezdu za to, že tam pustili 2Paca - Hit 'Em Up. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ide skôr o takú oddychovku nielen pre divákov, ale aj pre samotného Baumbacha a všetkých zúčastnených hercov. Že sa nerieši zmysel života, ale len vtipnou formou jeden generačný konflikt, mi vôbec neprekáža. Ak máte totiž radi good feel americké indies, tak tu ste na tej najpresnejšej adrese. Baumbach tu veľa ostáva dlžný Allenovi a keďže ten mi sedí viac ako Noah, tak While We´re Young považujem za jeden z jeho najlepšie stráviteľných filmov. No a samozrejme zaokrúhlené hore vďaka Naomi. Ale výborní sú všetci. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, ve kterých bych Bena Stillera viděl nejradši, přeci jen na šaškárny typu Něco na té Mary je (šáškárny v dobrým slova smyslu, tahle komedie určovala mé pozdní dětství, hehe) je Stiller už krapet strarej. Jeden z těch filmů, kdy tak nějak zpomalíte a zamyslíte se kdo, co, kde, kdy... a tak podobně. Moc mě bavila všechna ta pomrknutí na dnes už polozapomenuté VHSky, gramodesky, stolní hry atd., teda ono je to dneska zas hrozně khůl, ale stačí říct, že je vaším snem mít přecpanou poličku vinylama a hned vás ostatní označí za hipstera. Film ani ne tak o tom, jaký to je, když se snažíte být mladší, než ve skutečnosti jste, jako spíš o tom, jaké místo v tom svém životě vlastně zaujímáte. Pokud vás bavil Walter Mitty a jeho tajný život, mohlo by vás zaujmout i tohle. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller si celkem dobře umí vybírat filmy. Tenhle se zaměřil nejprve na to, jak jeden pár po čtyřicítce zvládá svou menší krizi, aby nakonec došel až k tomu, že je to vlastně o umělci, který má jasnou představu o světě, ale ta už se rozchází s tím, jak svět vypadá a co vlastně chce. Dobré, ale neohromilo mě to. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Také nejaké. Typický príklad zaujímavého konceptu, nemastného neslaného vyvrcholenia a otvoreného konca, ktorý pôsobí pozitívne. Začínam mať pocit, že Indie filmy začínajú byť na jedno kopyto. Hlavne tie americké. Je síce super vidieť 4 skvelých hercov pokope, ale okrem výrazov a mudrovania viac menej o ničom, nemajú čo ponúknuť. Baumbach je možno dobrý scenárista, ale mizerný režisér. Nemá cit pre načasovanie a príbeh je príliš všeobecný, než aby sa reálne mohol niekoho dotknúť. Ak to niekomu nevadí, tak super. Určite sa nájdu takí čo ho majú naozaj radi. Ja si stále radšej pustím Jarmuscha, alebo Andersona. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama