Reklama

Reklama

Star Wars: Contract of Evil

Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2004, 16 min

Režie:

Kantz

Hrají:

Andre McCoy
(další profese)

Obsahy(1)

Po mnoho tisíciletí veřila rada Rytířů Jedi, že sithská hrozba byla zažehnána. Ale kdesi daleko na zpustošené planetě, daleko od Courascantu, se rodí nový sithský řád. Temný pán ze Sithu, vysílá svého nového učedníka Dartha Maula na onu planetu, aby tamním Sithům ukázal, jaká je skutečná moc Temné strany Síly. Po vítězství bude Maulova cesta k Temné straně dokončena. (AllShallFall)

(více)

Recenze (7)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Je mi velkou ctí, že už po druhé mám možnost jako první ohodnotit a napsat komentář k fanfilmu Star Wars. Contract of Evil, je stejně jako spousta dalších fanouškovských filmů velice povedené dílko. Darth Maul se do pozice sithského bojovníka více než hodil, ale bohužel v episodě I, mu nebylo dopřáno moc prostoru. Více se o něm dozvíme v komiksech a v knihách. V tomto filmu máme možnost svou fantazii o Darthu Maulovi více rozvinout a opět si osvěžit požitky ze sledování Star Wars. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Darth Maul je jediná zajímavá věc na Skryté Hrozbě a tenhle fan film je k mému malému potěšení o něm, repspektive o nějakých dvou vopičácích, co na útesu v Oregonu pižlaj jiný vopičáky lejzrovými mečíky na kaši a náš Maulík je tam přijde vykosit.Typický fan film o ničem, který ocení hlavně fanoušci ( nejsem ) a já na něm ocením leda výborné efekty, choreografii soubojů a masky, protože to je na fanoušky opravdu třída.No jinak je to úplně o Žvejkalovi ( o hovně ) a Dartha taky mohl hrát někdo charismatičtější, než Portorikánský plavčík.40%. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Tak já bych tímto rád poděkoval uživateli Darth Sidiousovi, že mi dal možnost vidět další zpracování na jedno z témat SW. Tentokrát se setkáváme s rasou Zabrakové (Darth Maul). Pár větiček na úvod a pak už jen fighty. Boje se světelnými meči nejsou vůbec k zahození. Vše podstatné už vypsal Darth Sidious a tak už jen dodám, že dostupnost tohle dle snímku je samozřejmě youtube... :-) ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Je to o ničem...klasický "fightfanfilm", ale choreografie a masky jsou na úrovni, která mi nedovolí jít pod 3*. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama