Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti je Zemí kontrolovaná organizací jménem Men-Tel. John Brennick právě uprchl ze supertajného vězení s maximální ostrahou, známého jako Fortress. Zanedlouho je ale opět zatčen a deportován na místo zvané Skycell . Nejdokonalejší vězení budoucnosti. Pevnost krouží 26000 mil od Země a je domovem nejhrůznějších kriminálních živlů, na nichž jsou prováděny děsivé pokusy a výzkumy. Brennick je držen v žaláři s nejmodernější technikou, obklopen promyšleným počítačovým systémem, včetně kamery, kterou má zabudovanou sám ve svém těle. Za těchto podmínek je prakticky nemožné z vězení uniknout, ale i přesto se pokouší o útěk. Myšlenka, která by doposud nikoho ani nenapadla... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (52)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Film přesně podle mého gusta. Mohl jsem vypnout mozek a jen se bavit jednoduchou a celkem hloupou zápletkou, která nepostrádá zaběhlá klišé vězeňských filmů (sadistický tvrďácký dozorce, zákeřný mocichtivý ředitel, nepřátelský spoluvězeň, bitky na "férovku", sprchové scény tak typické pro filmy z ženského vězeňského prostředí), toporné herecké výkony a několik nelogičností. Dost mě pobavil zejména plán hlavního hrdiny zničit celou věznici, aby mohla zdrhnout jeho partička, aniž by bral zřetel na to, že je věznice plná ještě dalších vězňů. ()

PierrevanH 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to bylo dobré... ale ne vážně, koukat se na to dá jen a pouze ze zábavy, jinak to nejde. V tomto filmu se dozvíte mnoho zajímavostí - např. člověk se může na chvilku pohybovat ve vesmíru bez skafandru, chvílemi tento film vypadá jak počítačová hra s grafikou devadesátých let...hodnocení 1* a půl ()

Reklama

W_Parmalee odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, vytrpěl jsem to celý, ale opravdu se na to nedalo koukat ani s vypnutým mozkem. Všechny dialogy jsou těžce dementní, děj absolutně nelogický a ten výlet v teplákách v otevřeném vesmíru mě dorazil. A bych nezapomněl na triky. Ty by byly průměrné tak na konci 60-tých let... Tenhle film je absolutní odpad!!! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Efektů velmi poskrovnu, děj však prakticky bez hluchých míst a má spád i napětí. Očekával jsem slaboduché pokračování, ale kupodivu jsem se bavil. Byť v ději nic převratného nebylo. Také jsem poněkud nepochopil, proč byl řídící mozek dabován ženským hlasem a zásadně oslovován jako muž. Bohužel jsem neměl k dispozici originální zvuk, takže těžko soudit, kde je chyba. Dosti scén bylo značně přehnaných, ovšem to se dalo očekávat a nakonec s úšklebkem na líci i snést. Snímek si svůj „průměr“ zasloužil. Nova 050309 8528/8951 V podstatě souhlas s předchozím Nova 211109 8507/8832 ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Prima oddychové béčko se spoustou logických chyb. Nejzajímavější záběry pocházejí ze smíšených sprch... Jak to, že v antiutopisticky laděných sci-fi (v Hvězdné pěchotě to bylo přece taky) se tenhle moment objevuje celkem často? Záporáci jsou správně odporní, herečky pěkně vyvinuté, Lambert je sympaťák a ani nějaký ten vtípek semtam nechybí. Až ten přeslazený konec mi trochu vadí, je takový moc cukrkandlový. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V momentě, kdy Marcus (Anthony C. Hall) přepne televizi na cele na kanál, kde běží fotbal, jsou za brankou reklamy na pivo Radegast a Českou pojišťovnu a vlajky Lucemburska. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama