Reklama

Reklama

Trick Shooting with Kenne Duncan

všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární
USA, 1960, 9 min

Obsahy(1)

Kenne Duncan, herec kanadského původu, se ve 30. až 50. letech objevil ve stovkách filmů a seriálů, především laciných westernech, kde ztvárňoval záporáky a drsné chlapíky. Uplatnil při tom svůj um při jízdě na koni i mistrovství při ovládání střelných zbraní. Právně jeho ostrostřelecké kousky jsou zachyceny v tomto krátkém promo snímku. (Ertai)

(více)

Recenze (4)

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Když jsem se na tento krátký film dívala, tak jsem celou dobu musela přemýšlet, z jakého důvodu ho Ed Wood vytvořil? Má to být dokument nebo dobrodružný, komedie...nevím. Dívat se na to dalo, ale pokud by to bylo jen o pět minut delší, asi bych se unudila k smrti. Přitom to celkově mělo pouze 9 min. 1, 85* ()

ElizabethBay 

všechny recenze uživatele

Musím zcela souhlasit s komentářem H.Gordona. Absolutně jsem nepochopila, co bylo smyslem snímečku. Byla to pocta šikovnému pistolníkovi, reklama na pušku, nebo prostě jen ukázka pistolnickému umění obecně? Co já vím? Vím jen to, že se na to dalo koukat, ale opravdu jen v rozsahu do deseti minut, jinak bych potřebovala výplach mozku. ()

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodný film o člověku sřílejícím z pušky, který to umí. Občas je problém, že někdy nejde vidět puška a někdy střelec. Naprosto obyčejná věc, zajímavá hlavně tím, že režisérem je Ed Wood. ()

Reklama

Reklama