Reklama

Reklama

Phineas a Ferb v paralelním vesmíru

(TV film)
  • Česko Phineas a Ferb v paralelním světě (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Phineas a Ferb zjistí, že jejich milované zvířátko ptakopysk Perry je ve skutečnosti tajný agent, který každodenně bojuje s ďáblem. Kluci se k němu připojí aby společně podnikli dobrodružnou cestu po paralelním vesmíru, kde se budou muset nakonec utkat s ještě ďábelštější verzí Dr. Doofenshmirtze. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Jeden zo skutočne najlepších a najobľúbenejších disneyovských seriálov prevedený do podoby animovaného filmu? Tak to mám rád. V tomto filme nechýba snáď žiaden prvok seriálu, nepostráda humor, fantáziu, Perryho ani žiadnu z ďalších dôležitých postáv a svojím typickým humorom podfarbuje pestrú paletu akčných scén. A nemôžu samozrejme chýbať ani skvelé pesničky! ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Seriál je jeden z nejpovedenějších, co se týče TV kanálu Disney Channel, hned vedle takových Kouzelníků z Waverly. Filmu se dostalo stejné, či dokonce větší kvality. Kvalita filmem nepatrně kolísá, ale věrný sledovatel seriálu to ani nepostřehne. Celkově hodinka a čtvrt uteče příjemně a film si užijí hlavně děti 7+. 75% ()

Reklama

Fíkus 

všechny recenze uživatele

PURE JOY! Ano, příběh není nic převratného, to by asi ani nikdo nečekal, ale jinak to funguje na úplně všech levelech... To, co se normálně filmovým zpracováním seriálů nedaří (tedy vystoupit ze své klasické stopáže a šlapat celou dobu), se tady daří na 100%. Je to větší, nařachanější, vtipnější! Ano, aspoň pár dílů seriálu musíte znát, abyste si užili odkazy, ale když už seriál je vynikající... Navíc s vynikajícím hudebním cameem nakonec. Škoda, že takováhle není všechna produkce Disney Chanelu... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejlepší dílko Disney Channelu se dočkalo důstojné filmové podoby. Naprosto dokonalá lahůdka pro příznivce seriálu Phineas a Ferb. Ovšem v tom také tkví určitá "nevýhoda" tohoto snímku. Člověk neznalý původních epizod si tento skvost neužije ani na 50% procent. Fanoušci si ale nemohou na nic stěžovat. Možná jen na to, že 78 minut uteče jak voda. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Před dvěma a půl lety jsem psal v komentáři k seriálu, že se těším, až začne dceru bavit, stejně jako mě. A už je to tady, teď už si na něm ujíždíme oba. Samozřejmě, že ne tolik, jak si ujíždí autoři někde za mořem, protože to musí být fakt kvalitní matroš. Když už jsou mantinely našeho světa příliš svírající, nevadí, pojďme do další dimenze. A to mě na tomhle seriálu baví. No a samozřejmě už nějakou dobu máme byt plný "ovátorů", třeba místo kartáčků už používáme pouze čisťozubátor! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama