Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Roztomilá "stydlivá" romantika ve francouzském podání, která dokázala mnohokrát rozkošně pobavit. Čokoládový nátlak na chuťové pohárky je jen přičítán k dobru. Benoît Poelvoorde a zejména skvělá Isabelle Carré - jejichž procházka v dešti (grimasa Isabelle Carré je odzbrojující) či jedno z nejoriginálnějších vyznání lásky, mě dostaly do kolen - jsou zásadním úspěchem této, sice nenáročné, ale velmi sympatické komedie. Za mě palec nahoru! ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tady se sešlo hned několik faktorů dohromady. Velmi jednoduchý a přitom kouzelný příběh, dokonale vybraní hlavní herečtí představitelé a také zcela dostačující délka filmu. Francouzi opět zaváleli a již poněkolikáté dokázali, že v jednoduchosti je krása a natočili moc milou komedii, která je sladká a lahodná, jako ta nejlepší čokoláda na světě. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přes mé neustále upozorňování na to, že nemám rád Francouze, jsem si po včerejším úspěchu (Populaire (2012)) zreprízoval další galskou romantickou komedii a opět jsem nelitoval. Když se totiž do sebe zamilují úzkostlivý "továrník" a neméně úzkostlivý poustevník, může to být opravdu vtipné. A protože právě Francouzi přišli svého času na to, že by mohla láska procházet žaludkem, degustuje se ve filmu čokoláda. A já čokoládu rád. K tomu mě navíc bavili všichni nevyrovnaní, i přes "továrnu" na čokoládu jsem neměl pocit, že by bylo příliš přeslazeno, zato byla celá záležitost lidsky milá a disponovala sympaticky jemným humorem. / Poučení: Jsi ve stresu? Jdi do fiží. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Taková milá, jednoduchá, vtipná, pohodová, osvěžující a hlavně romantická jednohubka se sympatickou hlavní dvojicí, mnoha úsměvnými trapnými situacemi, spoustou (přinejmenším chutně vypadající) čokolády a hezkým koncem, to vše za solidní 4*. „Jak smýšlíte o ženách?“ – „Nemám se ženami problém. Jen mě děsí, to je vše.“ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLÍM... MYSLÍM, ŽE VÁS MILUJI.“ … ,,KRÁSA. TEDA, MOC DĚKUJI.“ … ,,NEMÁTE ZAČ.“ … ,,JÁ TAKY CÍTÍM... JAKO VY. TO STEJNÉ.“ … ,,DĚKUJI.“ … ,,NEMÁTE ZAČ.“...... /// Může vztah – my normální tomu říkáme láska, porazit pocit úzkosti? Tak jednoduchý! Pár lidiček (který všechno děsí), trocha čokolády a co z toho může vzniknout. Neuvěřitelná schopnost vytvořit z maličkostí příjemnou a romantickou (!) atmosféru. To by dnešní čtrnáctky nepobraly. Možná i kvůli stopáži. Vždyť říct všechno za hodinu a čtvrt a bez esemesek… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Se starou se doma (před sebou) schováváme do skříní. 2.) Miluju čokoládu. 3.) Thx za titule ,,Loupi“ a ,,z.o.diac“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama