Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christian je 18-ročný mladík žijúci s mamou, s ktorou vedie mĺkve rozhovory a po nociach masturbuje. Po maturite si nájde job ako pomocník domovníka Johna, ktorý v pracovnej dobe nemá problém popíjať. Jedného dňa je zaskočený čerstvo nasťahovanou, 36-ročnou, veľmi dobre vyzerajúcou, sexy nájomníčkou Sannou, ktorá po tom, čo ho požiada o pomoc s inštaláciou pračky, začne Christiana zvádzať. Avšak Sanna už má synka, Christian ešte pred vysokou a matka na ňom citovo lipne. (sochoking)

(více)

Recenze (3)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Takže ja by som to videl takto:Peter Gantzler sa asi vžil do svojej úlohy domovníka Johna a najebával sa už pri písaní scenára, pretože si neviem vysvetliť také veľké diery ( čo diery, to boli výpadky elektriny v celom okrese !! ) a hluché miesta ako boli v tomto filme. Jednoducho niečo začalo a bez toho aby sa to nejak rozvinulo, už tu bolo čosi iné, druhé a aj to nedokončené. Slabučké ako desaťkrát prevarený čaj. Ani chleba by som im nedal najesť za to! ( Snádˇ hrali aspoň zadara z benevolencie k natrkanému rejžovi ... ) No a koniec nemal chybu! Tam mu už niekto evidentne povedal: '' Peťo, vieš čo, jebme na to a utni to.Aj tak to nemalo hlavu a ani pätu! '' Také nemastné, neslané... ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Za jistých okolností svůdný motiv "starší žena vs. mladší muž" v naprosto nesvůdném (a neslavném) provedení. Tápání páně režiséra, tápání ústřední herecké dvojice a nepochopitelné scénáristické mezery, potažmo vývoj příběhu. Na jedné straně snaha o civilnost a dramatičnost, na straně druhé povrchní, stěží uvěřitelné, chvílemi až komické. Věru nepodařený balanc... │20% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mě hodně zklamal. Ještě o to více, že se jedná o severskou filmografii. A přitom samotný námět filmu by nemusel být špatný, kdyby se to sem tam trochu obohatilo o nějakou myšlenku a celkově se to dotáhlo. Musím se přiznat, že jsem se nudila-děj s primitivní zápletkou roztáhnutý tak, že už to snad ani víc nejde. Všechno je naoko tak přecitlivěle puntičkářské, což je fajn, ale pak se tam objeví postavy bez špetky osobnosti, které ono depresivně-syrové prostředí pošlou nadobro do kytek. Rozmýšlím se jestli mám dát jednu, nebo dvě hvězdičky. A vidím to s ohledem na to, že jsem film dokoukala až napotřetí spíš na tu jednu. ()

Reklama

Reklama