Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává mezi dvěma díly stejnojmené počítačové hry (Red Faction: Guerrilla a Red Faction: Armageddon) a jeho ústředním protagonistou je syn Aleca Masona Jake, který bojuje proti nové lidské armádě odhodlané zničit Red Faction - dokud nezjistí, že se ke skupině připojila také jeho sestra. (Moviemaker)

Recenze (38)

Lavinia odpad!

všechny recenze uživatele

Oživení paňácové (pardon, herci) toporně předvádějí jakési bojůvky na Marsu ve jménu boje za svobodu, mladý hrdina, od poloviny v tílku, hledá zuřivě svou unesenou sestru, kterou mu v dětství ukradli zloduši ze Země, prostě trapný nezáživný příběh nudně podaný s mizernými triky, což bych odpustila, ale ve spojení s debilními patetickými dialogy - neee. Fujtajbl. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Jako ano! Je to béčkovina... Ale jako velký fanda celé série jsem se samozřejmě těšil, byť s velkou obavou, jak to dopadne... Víme jak dopadají počítačové hry, převedené na plátno... Ovšem v tomto případě, i přesto, že jsem lehce ovlivněn nostalgickou vzpomínkou (hru jsem 2x dohrál), jsem nadšen! Na televizní poměry, je to velice slušně zvládnuté, takže hodnocení bude hezkých 71% (kdybych hru nehrál, nebo neznal, asi bych hodnotil o cca 20% níž, protože příběh na třetí díl RedFaction přímo navazuje, takže bych asi nevěděl která bije...) ()

Reklama

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Podľa oficiálneho filmového plagátu a galérie k filmu som sa nechal nalákať na ďalšiu hernú adaptáciu, ktorá sa tentoraz pohybuje ešte hlboko pod béčkovými vodami. Fanúšikov hry poteší Red Faction Origins predovšetkým slušnými kostýmami a familiárnymi lokáciami, nuž iným nie. Film nefunguje ako sci-fi pre bežného diváka neznalého predlohy, pretože zápletka je príliš gýčová a plochá, herci veľmi nesedia (snáď okrem Patricka a Smitha, ktorí svoje úlohy brali vážne) a o vizuálnych efektoch netreba veľa hovoriť, keďže od lacnej TV produkcie sa toho veľa čakať nedá. Zozačiatku to vyzeralo fajn, ale pomaličky sa to zvrhávalo na takmer nepozerateľnú kravinu, ktorá v samotnom závere pôsobila už priam neznesiteľne pateticky. Zapnite si radšej hru. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný kousek z dílny SyFy, který tahle televize produkuje neskutečné množství. Jejich kvalita se většinou pohybuje kolem lacinějších béčkových akčních scifi ale to mi vůbec nevadí. Vždycky se rád podívám na jejich nový film. Normálně bych dal Red Faction tři hvězdy, ta čtvrtá je z nostalgie kvůli hře, která je vynikající. Všem hru doporučuju, film zas tak moc ne :-) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Popravdě je tenhle film jedním z nejlepších zpracování na motivy počítačových her, co jsem kdy viděl. Konečně film, který naplno využívá toho, co měli hráči na hře rádi - prostředí, postav, názvů, částečně i akce. Příběh přímo navazuje na konec Red Faction: Guerilla a rozvíjí ho. Zpracování je sice dost televizní, ale i tak je to jak herecky, tak po stránce efektů na TV film dost solidní práce. Roberta Patricka bych v roli Aleca Masona nečekal a zahrál ho skvěle. V dnešní době se každé sci-fi hodně cení a fandům hry film určitě doporučuji. Ovšem nejsem si jist, zda to těm ostatním vůbec něco řekne, příběhově to nemá samostatně naprosto vůbec čím zaujmout. 3,5* ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama