Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jenna Danvilleová je mladá jednadvacetiletá dívka, která po smrti matky žije jen s otcem architektem. Jezdí parkur na koni a je v tom velmi úspěšná. Jednoho dne však na poslední překážce báječně rozjetého závodu spadne z koně. Následuje pětidenní bezvědomí a krutá diagnóza: Jenna nemůže chodit. Při pádu došlo ke stlačení 5 obratlů, což mělo za následek ochrnutí dolních končetin...
Jenna se dostane k doktorce Milesové, odbornice na poúrazové stavy páteře, a ta ji zařadí do speciálního léčebného programu. Musí však podstoupit operaci, po které následuje intenzivní rehabilitace. Jenna se nechce smířit se životem na vozíku, a proto souhlasí... Operace dopadne dobře, ale Jenna má před sebou ještě velmi dlouhou cestu. Její přítel Carson, se kterým si plánovala budoucnost, však její stav nezvládá a pár se rozchází. Jenna je z toho dost špatná, ale teď musí myslet především na svoje zdraví...
Kamarádka Heather je jí stále oporou a snaží se pro ni udělat to nejlepší. Někdy se jí to však moc nedaří, například když vezme Jennu na diskotéku a ta tam jen sedí a dívá se, jak kamarádka tančí. Jednoho dne spadne Jenna před domem z vozíku. Má ale štěstí, zrovna jede kolem nový soused Will, který je veterinář. Jenně pomůže a ošetří jí odřené koleno. Jenna se na rehabilitaci seznamuje s Annií, dívkou, která z hlouposti skočila do vypuštěného bazénu a skončila na vozíku. Annie působí jako drsná holka a tvrdě Jenně řekne, že ji kromě jejího chlapce opustí i kamarádka. Tak to prostě chodí, stalo se to i jí a mnoha jiným. Bohužel na její slova dojde: Jennino kamarádství s Heather tak nějak vyšumí...
Po několika měsících se Jenna dostane do špatného psychického stavu. Přestože se denně snaží a věří, její stav se nemění. Dokonce přestane chodit na vyšetření a hrozí jí vyřazení z léčebného programu. To by však znamenalo konec všem nadějím... Její otec to v žádném případě nechce vzdát a má pro Jennu překvapení. Will se po celé měsíce staral o Jennina nemocného koně a podařilo se mu ho vyléčit. Jennin pád způsobila bolest, kterou kůň kvůli nemocné šlaše trpěl. Ale teď je již zase zdravý. Jenna je šťastná, že kůň žije a je v pořádku. Pak se začne sbližovat s Annií, která ji učí jezdit ve svém autě, které má upraveno na ruční řízení. Jednoho dne je zastaví policie. Jenna je z toho vynervovaná, a když policistka odejde, úplně automaticky šlápne nohou na brzdu. Nadšení obou dívek je obrovské. Jenna pak za pomoci Willa zase zkouší začít jezdit na koni. Sice jen v ohradě a poprvé dokonce spadne, ale nevzdává to... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Úplně normální film od kterého fakt nechcete nic čekat. No příběh je tak sladký okolo koně a nehody až mě boleli zuby, ()

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

žánr drama ani omylem - je to klasická telenovela jak vyšitá. Ona se zraní při pádu z koně. Kůň za to nemůže, byl chudák malej bolavej a přetrpěl skoro celý závod i s bebíčkem .. Ona následkem pádu už možná nebude chodit. Ještě že je v dosahu sexy kovboj, který jí vyléčí koně a ještě jí dodá sílu začít znovu chodit. brrr ()

Reklama

Falconica 

všechny recenze uživatele

teda, řikala jsem si: "okej, normální průměrnej televizní film"....ale ten konec to tak zabil:-DD Ještě více medu prosíme:-D Telenovela je proti tomu hadr. ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Priemerný dramatický TV film o mladej jazdkyni, ktorá po páde z koňa nemohla chodiť, no dostala šancu a mala nádej, že sa opäť postaví na nohy. Do toho sa ešte pridá mladý kovboy, ktorý jej bude oporou a už je jasné, ako to celé dopadne. Vôbec ničím neprekvapilo, no jeden krát sa to zhliadnuť dalo. 35% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama