Reklama

Reklama

VOD (1)

Po prohraných volbách se politik David seznámí s okouzlujícím tajemníkem Martinem. Nečekaně se do něj zakouká a musí se přenést přes jejich rozdílné politické názory. (Netflix)

Recenze (10)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V televizi proběhla další Skandinávie a já měl na ní čas, takže jsem neváhal. Také jsem se ale ve filmu po vcelku krátkém čase setkal se scénami o honění a o teplouších. Nic proti ním nemám, ale přijde mi, jako kdyby se tyhle dva středobody současnýho filmu objevovaly snad v každým druhým filmu, který za poslední dobu vidím. Nebo až moc koukám na Cinemax, bůhví. Každopádně jakožto komedie to splnilo očekávání a i přes pár prudérních scén jsem se u toho vcelku mile pobavil, hlavně u těch politických narážek. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4 do mého hledáčku zájmu se dostala tato originální gay romantická komedie ze zákulisí politických stran a musím přiznat, že jsem se u ní dobře bavil. Samotným dějem či provedením zase tak nápaditá není a možná naopak, ale scénarista si hezky vyhrál s rozdílnosti programů opozičních stran a zakomponoval je vtipně do dialogů a hlášek, čímž výrazně stoupla úroveň filmu. Výsledek se pohybuje na hraně 3-4 hvězdiček a vyšší známku určitě dá, ten kdo se víc zajímá o politiku, tak jako já. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

rakosabasta 

všechny recenze uživatele

"Co to děláš?" - "Ty víš..." "No jo, ale tohle tě přece nezajímá." - "Jak to?" "Vždyť jsi homosexuál..." - "Cože?" Prostě film prošpikovaný hláškami a hláškami a hláškami, kde nejde o to, jaké je člověk sexuální orientace (jestli si je toho vůbec vědom), ale k jaké partaji patří. Možná by si to mohli pustit v parlamentu, třeba by k sobě byli milejší... ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější film na letošním Febofestu, který jsem měl možnost vidět. Vtipný náhled do zákulisí nejvyšší švédské politiky. Film má vynikající a neskutečně vtipný scénář, který je v kombinaci s papíry nešustícími dialogy jasnou výhrou. K tomu měl štěstí na výtečný casting i těch nejmenších roliček. Feel-good film, který rozhodně doporučuji. P.S.: Věta "Nenech se oje*ávat sociálními demokraty." získává s tímto filmem zcela nový rozměr... (FEBIOFEST 2012) ()

gezper 

všechny recenze uživatele

Na rovinu příznávám, že romantická komedie o gayích pro mne je a asi i vždy zůstane hůře stravitelným filmovým subžánrem. Je to i tento konkrétní případ. Drtivá většiná vtípků a narážek je docela trefná a vtipná. Pár je, nebojím se to říct, hraničících až s geniálností. Romantická linie je průměrně uvěřitelná až všední, rozhodně jsem viděl lepší. Více nahoru to táhne komediální složka. Jako celek mne ovšem snímek neoslovuje a nedokáži si jej naplno užít. Asi je škoda, ale je to tak. [60%] ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama