Reklama

Reklama

Sergeant Slaughter, My Big Brother

Krátkometrážní / Drama
Velká Británie, 2011, 13 min

Recenze (28)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

No jo, i když byste v dospívání staršího bratra častěji zabili, než láskyplně objali, nelze mu upřít pozici jistého vzoru a inspirace.. Zasněžený kraťas o nuancích bratrské a rodičovské autority, který se vzhledem ke své délce nemůže zatěžovat drobnokresbou charakterů. Proto ta možnost vidět Hardyho oděného jen ve vojenském baretu a pouzdru na nůž a Hardyho Juniora, pohupujícího se v tlumeném denním světle.. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Šílenej, nahej Hardy. To je prostě bourák! Zaručeně zajímavý kraťas co má smysl a nebojí se použít vše, co může. Smích, příběh i rvačku. Tom je super, že se pouští i do takovýhle malých rolí a role staršího "šílenýho" bráchy mu docela sedne. (80 procent) ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Opäť skvelé herecké predstavenie v podaní Toma Hardyho. Ten chlapík ma stále viac a viac utvrdzuje vo svojom talente, už pomerne dlho ho radím do svojho rebríčka top hercov. Neuveriteľné, na čo sa zas tentokrát dal, nahota mu zjavne nerobí žiaden problém. Role šialencov/drsňákov mu sedia perfektne, to treba uznať (The Take, Bronson, Warrior). Vždy ma poteší, keď sa známi herci neboja pustiť aj do krátkometrážnych filmov, je to sympatické. 4/5 ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama