Reklama

Reklama

Talking Funny

(pořad)
všechny plakáty
Komedie / Talk-show
USA, 2011, 49 min

Obsahy(1)

Jak vznikají úspěšné komediální one man show? To se snaží divákům přiblížit tento hodinový speciál stanice HBO, ve kterém se diváci mají možnost podívat na stand-up komiky a jejich vystoupení z trochu jiné perspektivy. Současné legendy Louis C. K., Jerry Seinfeld, Ricky Gervais a Chris Rock divákům představí, jak obsah takového vystoupení vzniká, jak je to ve skutečnosti s jejich soukromým životem a jaké to vlastně dneska je být profesionálním bavičem. (SaNcHeZ_cz)

(více)

Recenze (9)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Louis, Jerry, Ricky and Chris talking. Už ne tak funny ovšem. Spíš to leckdy připomínalo sezení čtyř smutných klaunů, co depresivně bilancujou svý kariéry úspěšných stand-up komiků. Což mělo něco do sebe, ale jednoduše to nebylo zrovna funny v pravym slova smyslu. Já si spíš prostě přišel, jak kdybych poslouchal partu dobrých kámošů, co se viděj xkrát do roka, maj svý inside joky, pamatujou si navzájem vlastní show (slovo od slova snad) a jako vyšinutý se smějou věcem, co ostatní nemůžou řádně docenit. Takže jsem to taky moc neocenil no, sorry. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais si pozval k sebe domov svojich kolegov/priateľov Jerryho Seinfelda, Chrisa Rocka a Louisa CK, posadil ich do obývačky a pustil k slovu. Jednoduchý nápad, nepripravene konverzovať, sa mu osvedčil už pri jeho rádiovom podcaste, ktorý momentálne beží naanimovaný na HBO ako The Ricky Gervais Show a funguje to aj pri tomto špeciále. Musím sa však priznať, že som čakal väčšiu srandu, čosi blízko k stand up vystúpeniam týchto komikov, lenže o tom tento špeciál nebol a ani nemal byť. Ako povedal aj Rickey u Lettermana, nejde o komediálnu show, ale o show o komédii. A pokiaľ ste fanúšikom aspoň jedného z týchto pánov komikov (ja mám rád všetkých, ale číslo 1 je u mňa Louie :) ), videli ste nejaké stand up-y a zaujíma vás, akí sú komici mimo svojej pódiovej role, ako začínali, alebo ako vlastne svoje vtipy tvoria, Talking Funny vás určite zaujme. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Čtyři žijící stand-up legendy v jedné místnosti naprosto bez zábran a bez cenzury povídají o svém řemeslu. Maximálně zábavné. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Tohle komediální setkání se nezdálo být ničím výjimečné, když jsem ho tenkrát na Youtube viděl. Zajímavé postřehy, ale spíš mě to bavilo, že mám rád ty komiky, než že by obsah rozhovoru byl nějak geniální. Pak ale přišla MeToo éra (pro méně chápavé, tím nemyslím, že bylo špatně, že řada věcí přišla na světlo - Wienstein atd.), Louis Ck skončil a do top pozice ostatních už asi nikdy nedostane a Chappellovi šli po krku za jeho fóry, o něco později se stal terčem i Gervais také za gender jokes. A woke dav (a to nijak nepřehnáním) začal hledat v minulosti, koho by ještě šlo cancelnout. Kevin Hart skončil jako Oscar Host, protože vyhrabali jeho 10 let staré vtipy na gaye. A tohle byla také bonanza pro lačný dav: protože se tu používá slovo "ni..er", ačkoliv je všem zřejmé, že nikdo z dotyčných nikdy rasista nebyl. A celá debata se právě vede o tom, kdo n word používá (pochopitelně ne v rasistickém kontextu, ale jako třeba citaci rasisty) a kdo ho vůbec nepoužívá. I to stačilo k sepsání řady článků o tomto šokujících rozhovoru. Nicméně nakonec se samozřejmě nic nestalo, protože ač dav byl lačný, tak jako v případě Rowlingové či Chappellea, novináři neměli tu moc sestřelit Gerviase, Seinfelda či Rocka, protože jak říká sám Gervais "They are too big to be canceled". Ale to neznamená, že to nezkoušeli. A tím se tenhle pořad stal legendárním. Schválně si zkuste vygooglit nějaké články, ať víte, že nekecám. (Indiewire: Louis C.K. Repeatedly Uses the N-Word in Resurfaced Video From 2011) ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Talking shit with funny people. Zábavné a obsažné povídání. Klidně bych snesl další pokračování (vysílaná verze byla sestříhaná ze čtyř hodin natočeného materiálu), neboť tito pánové mají co říct. ()

koci 

všechny recenze uživatele

Můžu jen doporučit. Jde o další z projektů Rickyho Gervaise, bez nichž by byl svět komedie chudší. Jerry Seinfeld díky této spolupráci získal gig v londýnské O2 aréně, Ricky si posílil pozici na HBO a vy máte šanci zjistit, proč jsou tihle komici tak skvělí v tom, co dělají. Vsadím se, že Karl Pilkington to po třech minutách vypnul. ()

Reklama

Reklama