Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vznešené dýchánky a okázalé hostiny, snobské hry a procházky nádhernými zahradami, to je život Vladimíra v Rusku devatenáctého století. Při těchto radovánkách, ač nerad, podlehne krásné dívce jménem Zinaida. Ona jeho horoucí lásku opětuje, avšak jednoho večera zahlédne Vladimír, jak se k jeho milované do komnaty vkrádá jakýsi muž... Je to jeho vlastní otec! Šok a nepochopení bezradného mladíka ale již brzy vystřídá obrovská tragédie... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Je obrovská škoda, že vídáme Kirsten Dunst v kostýmních dramatech tak málo! Většinou je vnímána jako moderní tvář ze současnosti či z různých dekád 20. století, ale opulentí siluety s korzety a širokými sukněmi a báječně melancholické hrdinky, to jsou skutečně jen vzácné radosti. Pravda, na počátku tu bylo Interview s upírem a Malé ženy, ale po této krutě vášnivé kombinaci Turgeněva s Čechovem, Kirsten byla nabídnuta jen Marie Antoinette. A přitom myslím, že žár a velké city romantických postav z velkých literatur by jí tolik vyhovovaly. Je poutavé sledovat ji sotva dvacetiletou, jak láme srdce celé kohortě dospělých mužů, jak si s nimi hraje jako madam netykavka a samozřejmě nejvíce miluje toho, který je ještě příliš mladý na skutečný život. U nás můžeme jen litovat, že North Video nevytvořilo filmu lepší propagaci s adekvátním obalem a zasazením do kontextu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná Turgeněvova povídka. Taková ilustrativní záležitost, která nemá, čím by nadchla, i když je řemeslně na velmi slušné úrovni. /31. 1. 2011/ ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama