Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Horor vypráví o problémech striptérek pracujícících v klubu, ve kterém díky náhodě zemřel vůdce vlkodlaků. Dívky mají čas do dalšího úplňku, aby se připravily na pomstu dalších netvorů. (ČSFD)

Recenze (13)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Od snímku s názvem Striptérky vs. vlkodlaci nemůže divák očekávat hlubokomyslnosti na způsob W. Shakespeara, ale pořádnou řezbu. Ta sice nastane, jenomže v mnohem menším měřítku, než jsem předpokládala. Absurdní spojení dvou pokleslých žánrů (softporna a laciných hororů) nedokázalo dostát svému šílenému názvu a zásobit diváka přívalem crazy humoru. Vtipy tam jsou, ale jejich výskyt je řídký. Na druhou stranu, film s takovým názvem nevyvolává předem představy zajímavé filmařské techniky a ta tam přitom, kupodivu, je. _____ Vlkodlaci připomínající spíš přerostlé krysy a lepé i méně lepé spoře oděné děvy spolu bojují na funkčně děleném plátně a s pomocí kreslených vsuvek. Takže: vlkodlaci k smíchu, striptérky obstojně hezké (mou favoritkou je ghotička), děj průměrný a obrazová stránka nadprůměrná. /17. 2. 15./ ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Co čekat od názvu Strippers vs. Werewolves a označení Komedie / Horor to je přeci jasný komedii říznutou malou špetkou hororu a tím právě S vs W je.Solidní film,kerý má za ůkol polahodit oka a rozesmát diváka.U mě se mu povedlo obojí,proto vůbec nechápu zdejší hodnocení a myslim že to hodnotily i ti co neviděli.Žádný průser,ale dobrá komedie. 56% ()

Reklama

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto extrémní znásilnění žánru vlkodlačin a úplně vymletá kravina na kterou jsem málem doplatil. Jak s tímhle mohly tvůrci vyrukovat. Ok beru že nebyly asi moc brachy a tak si tvůrci nemohly dovolit moc masky ale takovýhle trapný maškarády jsem ještě neviděl navíc vlkodlaci jako gang? Ježiš. Proč se tu angažoval Englund a další poměrně známý herci, ani špetka humoru tu nefunguje a celý film jsem trpěl. Odpady nedávám často ale tenhle film si ho zaslouží. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Striptérky mám rád, vlkodlaky miluju a tento film skoro až nesnáším. Vlkodlaci mají skvělej look - něco mezi zmutovanou krysou a křečkem. Striptérky se snaží být drsné až to bolí a zachraňují to tím, že ukazují co jim příroda a silikon nadělily. Vtipné scénky Vám mohu hned vyjmenovat, ani to nebude moc dlouho trvat - žádné nejsou. Brutalita je na úrovni gumových končetin s trochou kečupu a cca dvou kil vinných klobás. Postřehy ze snímku - Zjistil jsem, že vlkodlak s papírovým pytlem na hlavě, vypadá děsivěji než bez něj. Boxovací pytel se dá udělat z mrtvého vlkodlaka, zabaleného v koberci. Ve filmu hrál dvojník Pavla Lišky. Když máte chuť na sendvič a dojde Vám salám nepropadejte panice, dá se nahradit lidskou rukou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Barbara the Werewolves Slayer. Striptérky už stály proti zombíkům a nedopadlo to zrovna šťastně. Postavit je proti vlkodlaků, no, to by v takové fungovalo tak snad jedině v Japonsku. Je to tupé jako stříbrná kulka s upilovanou špičkou, lepší vlkodlačí masky najdete snad i u vás na vsi v obecním kulturáku během dětského halloweenského večera, zápletka plochá jako anorektická patnáctiletá striptérka během svého prvního vystoupení. A herecké výkony by zvládl i divadelní kroužek místní základní školy, pravda, školačkám by to ve spodním prádle asi tak neslušelo. A i toho Roberta Englunda jsem zřejmě prospal. Takže proč ne odpad? Protože Sarah Douglas, která svou jiskru neztrácí ani po několika desetiletích a pořád je to ta démonická samice jako ve druhém Conanovi a Supermanovi, a to i ve filmu, který ji neposkytuje vůbec nic. Protože Barbara Nedeljáková, která tu má (škoda, že jediná) fakt koule. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Film počas premiéry v UK v kinách zarobil len 38 libier. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama