Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladým manželům, Timovi a Allie (Tim Rock a Kelen Coleman), kteří cestují přes Kalifornii se pokazí auto a tak se vydají hledat pomoc pěšky. Narazí na kazatele (Billy Drago) a jeho ukrajinskou nevěstu (Barbara Nedeljakova), žijících ve starém domě. Protože uvázli uprostřed pustiny, daleko od jakékoliv civilizace, bude muset maldý pár zůstat ve starém domě přes noc. Ale to netuší, že kazatel vězní v boudě blízko domu démonické dítě, které zatouží po ještě nenarozeném Alliině dítěti. (hladass)

(více)

Recenze (42)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Billy Drago a "Ukrajinka" z Banský Bystrice drží v garáži dítě, který je tak trochu posedlý. Shodou okolností nedaleko ztroskotá pár, kterej místo aby vzal zavděk dočasným azylem, začne se všímat věcí, do kterejch mu nic není. A taky tam okolo roste kukuřice. Kukuřičnými dětmi jsem takřka nedotčenej, ale co jsem se tak dočetl, tohle s nimi nemá stejně skoro nic společnýho, takže to hodnotim jen jako nenapínavej, nestrašidelnej a místy dobře zahranej céčkovej horor. 10% ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuhle kusu jsem po předchozích dílech a vzhledem k režisérovi (přece jenom, člověk který natočil čtvrté a páté prokračování Proroctví a hlavně druhý a třetí Puls, moc důvěry nevzbuzuje) přistupoval s naprostou opatrností... A oprávněně... Children of the Corn: Genesis je nudná blbost bez jakéhokoliv náznaku atmosféry, slušného děje nebo nedej bože nápaditých (no dobře, jakýchkoliv) vražd... A hlavně tak nějak netuším, co má tenhle kus (stejně jako předešlý díl s podtitulem Revelation) společného s Kukuřičnými dětmi... Nebýt toho, že se starý kazatel (notorický béčkař Billy Drago) párkrát zmíní, že pochází z Gatlinu a sem tam je vidět nějaká ta kukuřice, by mohlo jít o jakýkoli sračkoidní horor a ne další díl, už tak dost posrané hororové série (co si budeme nalhávat, Kukuřičné děti začínají pomalu šlapat na paty i nejzkurvenější sérii všech dob, Hellraiseru)... Prostě tenhle kus nedoporučuju, snad kromě nejdrsnějším hororovým masochistům, nikomu... ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočné pokračovanie už aj tak dosť spackanej série. Mladému páriku (ona je tehotná) sa pokazí auto, nájdu dom, v ktorom žije starý farár so ženou (ktorý mi ináč pripadal akoby bol na práškoch), no a pod zámkom držia svojho syna, do ktorého je prevtelený démon, takže má schopnosti telekinézy a chce získať jej nenarodené dieťa. ČO TO MALO SPOLOČNÉ S KUKURIČNÝMI DEŤMI??? Možno akurát to, že sa približne v polovici filmu spomenul Gatlin. Je to neskutočne uťahaný, nudný a nezaujímavý horor, v ktorom sa dokopy neudeje nič. Žiadne gore, žiadna atmosféra, žiadne naháňačky v kukuričnom poli, a ešte k tomu nulový príbeh. Neodporúčam (1 len za to, že mi to úplne nepokazilo večer). A keďže som už aj pri Hellraiserovi napísal poradie obľúbenosti, tak pre zaujímavosť, tuto by to bolo 1, 3, 8 (remake), 4, 2, 7, 5, 9, 6. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Už predchádzajúce časti sa výrazne odkláňali od prvých Kukuričných detí. V tejto sa do Gatlinu dostaneme maximálne nejakými odkazmi z minulosti, a aj tá šúpolová bábika (síce z kukurice) nemá s pôvodnou predlohou nič spoločné. Za zmienku tu ale stojí námet (ak si odmyslíme chýbajúcu spojitosť), snaha o napätie a angažovanie Bystričanky v americkom horore. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Fíha, tak druhá nejhůře hodnocená část kukuřičné série není vůbec tak špatná, jak by se dle hodnocení a scénáristy a režiséra Joela Soissona zdálo. V rámci mytologie to samozřejmě nepřináší nic nového, ale ten příběh není špatný, naopak, je docela zajímavý a přes svou očividnou levnost se snímek vytasí s několika fakt zajímavými scénami, např. s policistou nebo s kamionem. Nebo úvodní scéna v domě, ta je fakt parádní. Herci jsou, pravda tak trošku ospalí a Billy Drago vypadá, jako by měl během dvou vteřin chcípnout (ale on tak vypadá už několik desetiletí, takže to je v pohodě) a ta závěrečná pointa je trošku podivná, ale já se bavil a udrželo to mou pozornost. V což jsem nedoufal. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama