Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do řídce osídlené oblasti v bažině Atchafalaya byl nasazen nebezpečný žralok. Osazenstvo místního baru se s ním musí samo vypořádat, protože šerif historce o žralokovi nevěří. Musí si však pospíšit, protože v blízkosti právě začíná velmi navštěvovaný Aligátoří festival. (weetya)

Recenze (43)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Film je kupodivu o žralokovi, který má zuby jak nože a z těch zubů čiší strach...a la pardona, nechal jsem se unést, já starý blouznivec. Pokud by filmový šerif, který pro změnu vlastnil rypák o velikosti dobře rostlého baklažánu, měl schopnějšího dentistu, pak bych si ho s parybou snadno spletl a tý krvelačný bestii snad ukázal i řidičák, no mazec. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další žraločí horor, tentokrát se dostane do mokřin spíš náhodou, ale opět za tím stojí mocný, kteří pak nechtějí přijmout následky. A než aby uzavřeli festival, tak radši riskují životy, v podstatě stále stejná písnička, ekonomický zájmy nade vše. A tak ještě že je tu osazenstvo místní restaurace, co vezme pořádek do vlastních rukou. Ps-nejzajímavější je asi scéna, se šmírujícím poldou, kdy přijde o hlavu. Jinak na tv film slabší průměr, ale nechá se po ránu. ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další z řady novodobých digitálních taškařic v rámci eko hororového žánru. Tentokráte tu máme pro změnu žraloka v bažinách brouzdajícího kolem ospalého městečka, kterému vévodí prodejný šerif a místní blondýna vedoucí aligátoři restauraci. Efekty jsou samozřejmě v souladu s očekáváním, takže je to tragédie. Herecké výkony v rámci žánru a televizní produkce ucházejí, ovšem děj promotaný více zápletkami dává snímku punc vážnosti, který mu opravdu nesluší…tohle přece nejde brát vážně nebo snad ano? Místo silikonů, romantické chvilky. Pár zajímavých kousanců v doprovodu chabého gore. Za mě tři pouze vzhledem ke kratší stopáži a slabosti pro žraloky. Pokud nemáte rádi podobné věci, jednu až dvě hvězdy si odečtěte. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další žraločí okousávaná kategorie C až D, která ovšem nepatří až na samotné dno. Kromě dvou opravdických herců se na tom podílejí i momenty, v nichž funguje kouzlo nechtěného, ačkoliv si nejsem jistý, nakolik se chtěl brát tenhle film vážně. Pokládám si obvyklou otázku "Pro koho to kua točej?" a "Kdo na to kua dává prachy?". 10% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Filmoví žraloci posledních dvou let notně vyrostli, naučili se běhat po zemi, plavat v písku, ve sněhu, chytat stíhačky v letu, stahovat pod vodu ropné plošiny, a pokud se nekříží s chobotnicí, mají alespoň druhou hlavu. Takže pokud někdo natočí nový film, kde jen poměrně obyčejný hlubinný kousek někdo vyklopí do bažiny mezi aligátory, působí to trochu jak zjevení. A když si pak dvě různá, dobře vyvinutá děvčata nezávisle na sobě sundají podprsenku, ale pak je neukážou, spadne vám brada ještě níž, protože je to jasný - cudné retro! :-) Žralok zmasakruje aligátoří atrakci u hospody, což personál notně nasere, a rozhodnou se ho sejmout, a i to je osvěžující změna proti standardním vědcům-vojákům-hrdinům. Sem tam se dokonce vyskytne lekačka nezakončená zvýšením žraločího skore, a obecně žralok není moc vidět, a až na konci bude, prasknete smíchy. Suma sumárum je to sice pořád klišovitá monster ptákovina, navíc s nenáviděnou Kristy Swanson, ale já se bavil. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama