Reklama

Reklama

Love and Theft

(festivalový název)
  • Německo Love and Theft
Krátkometrážní / Animovaný
Německo, 2010, 7 min

Obsahy(1)

„A pořád u sebe nosím tvůj dar, teď je mou součástí, opatruji ho a chráním, vezmu si ho s sebou do hrobu a potom na věčnost.“ Bob Dylan (Anifilm)

Recenze (7)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Za triezva som to nevidel ale pod vplyvom to bola rozhodne neskutočná sranda. Ako sa tam tie hlavy pretranzformovali z jednej do druhej, v neustálych čudesných intervaloch a neskôr aj farbách. Totiž, ono to začína pomerne nevinne bieločierno a hlavy sú pomerne malé až potom neskoršie sa to dostane do stavu a fázy audiovizuálneho tripu. Je tu plno známych postavičiek z animákov a tak. Divák si povie.... jé, SpongeBob alebo káčer Donald.. Sranda ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* tento animovaný trip nejspíš žádnou přidanou hodnotu nemá, ale bavilo mě to propojení s hudbou a proti takovému Artu nic nemám. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Transformační animace, kde se objevují všechny možné popkulturní a historické symboly. Hudba šlape, ale vidět to pod vlivem nějakých drog, tak se asi zblázním. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Nebýt hudby, tak bych neměl sílu dokoukat do konce. Ostatní aspekty nedokážu (nebo radši ani nechci) posuzovat. ()

Mukl007 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak již někdo zmínil v komentáři přede mnou. Drogy jsou to jediné, co by mohlo tento paskvil vylepšit. Žel bůh jsem na nich nebyl. I v krátkých filmech bych rád pochopil myšlenku, zde mám pocit, že to nelze. Neustále prolínání nesmyslných obrázků je opravdu "zvláštní". ()

Reklama

Reklama