Reklama

Reklama

Simonova kočka: Rychlé večeře

(festivalový název)
  • Velká Británie Simon’s Cat: TV Dinners
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie, 2008, 2 min

Obsahy(1)

Aby upoutala pozornost svého majitele, uchyluje se hladová kočka k čím dál tím zoufalejším prostředkům. (Anifilm)

Recenze (8)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nápaditý a vtipný kraťas o jednom chlapovi, co si dává leháro na gauči a chce se dívat na telku a jeho kočce, která by už taky ráda konečně dostala nažrat:) Spoustě diváků se při sledování jistě vybaví stejné chvíle, které zažívají s vlastní kočkou:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anglická televízna séria krátkych animovaných príbehov o chlapíkovi Simonovi a jeho kocúrovi je hodne, hodne podarená. Fakt paráda. Každý kto má alebo niekedy mal nejakého kočičáka sa pri tom dozaista dobre pobaví. Režisér, filmár, animátor a scenárista Simon Tofieldd to výborne, trefne, výstižne a hlavne vtipne vystihol. Jednou z prvých epizód je diel s názvom "Simon’s Cat: TV Dinners". Simon si chce nerušene pozrieť v televízii športový prenos, lenže vďaka jeho kocúrovi mu to nie je dopriaté. Perfektná, nápaditá, päť hviezdičková mačacia sranda. "Simonova kočka" je super. ***** ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zaručeně jedna z nejlepších epizod Simon’s Cat. Kočka je vtipná, realistická a pěkná potvora. :-) ( 89 procent ) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nejsem milovníkem "živých koček". Ale tahle série krátkometrážních komických snímečků mě opravdu baví. Někdy se pozastavím nad tím jak to ty lidi může napadnout.. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

U nás doma je to maličko jinak ... nikdo mi jídlo nekrade, ale s téměř železnou pravidelností chce někdo na klín akorát v okamžiku, kdy k jídlu usednu. A mého "NE" nikdo nedbá. Čili, stejně jako Simon, ani já se v klidu nenažeru. Nemáte někdo kontakt na nějakou kubišku, která bojuje za práva rozsednutých lidí ? ()

Reklama

Reklama