Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trvalo to dlouho, ale na Averyho se přesto konečně usmálo štěstí. Po nucené přestávce, kdy se staral o svou přítelkyni Kristu a o syna Jordana, se konečně mohl vrátit do světa závodního plavání a začíná opět vyhrávat. Univerzitní skauti se o něho perou, všichni mu předpovídají velkou kariéru. Po malé oslavě s přáteli Cashmerem a Drem se však věci začínají měnit. Jsou zatčeni policií a omylem odesláni do vězení, kde vládnou gangy, korupce, násilí a právo silnějšího. Jedná se o nejtěžší zkoušku v jejich životě, ve které rozhodně není vítězství dáno dopředu. Přežít za zdmi této káznice je téměř nemožné (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zajímavej a nedoceněnej film z prostředí věznice. Sice filmů s podobnym námětem už se natočily mraky, takže nic převratnýho se nedá čekat, ale pro mě je to lepší, než třeba tak strašně oslavovaná a do nebes vynášená Zelená míle. K většímu úspěchu snad schází akorát kvalitnější herecký obsazení. Tim nechci říct, že by herci ve filmu hráli nějak špatně, ale lidi se spíš asi budou koukat na film, kde hraje hlavní roli Tom Hanks. Abych pravdu řek, tak já podle jmen ty herce vůbec neznám a kdybych se jednoho dne nějak extrémně nenudil, tak by mě ani nenapadlo se na to dívat. Celkově bych to označil jako přijemný překvapení. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád filmy odehravající se ve vězenském prostředí. Filmy jako Vykoupení z věznice Shawshank a seriál Prison Break považuji za nejlepší věci, které jsem v kinematorgrafii viděl. Od tohoto filmu jsem očekával hodně. To jsem opravdu dělat němel, protože je to docela zklamání. Mohlo to být více stylovější a zábavnější. Úvodních 15 minut bylo velmi podařených. Dobrá hip hopová hudba a život dealujicích " niggaz " a ještě to bylo o dvouch černoších, kteří byli slušní. Jenže díky dvoum se dostali tři kamarádi do vězení. A pak to začalo trošku váznout. To vězení mi nepřišlo vůbec realné. Prostě to na mně nedýchlo tou atmosférou. Herecké výkony herců, které jsem doposud nepozal byli průměrné. Hlavní hrdnia Richard T. Jones mi připadá trošku jako retardovaný a jeho výkon mně přesvědčil až ke konci, kde ukázal, že hrát umí. Rovněž ke konci zhoustla atmosféra. Konec je docela zajímavý. Průměrný film, který bych už asi znovu vidět nemusel a nebo až za pár let. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Výborná tématika k natáčení - věznice a i když je spousta filmů, tak tento patří mezi moje oblíbené. Nesmíme zapomenout i na výborný film Vykoupení z věznice Shawshank. Původně jsem chtěl tomuto filmu dát pět hvězdiček, ale tvrzení že "jsem nevinný" a pak napsání dopisu (od jiného vězně), kde se přiznává ke své vině (a trestu za něj) těsně před smrtí je vážně absurtní a proto jen čtyři ****. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Ničím nezajímavé. Až ostudně zahozená šance natočit kvalitní vězeňskou podívanou, která by pomalu zasloužila samostatné soudní přelíčení se všemi tvůrci. Herecké výkony všech jsou naprosto zoufalé a není zde jediná postava, které by šlo věřit cokoliv. To samé střih a dialogy, které dostaly nakládačku od samotných daberů, jejichž přičiněním jde o uši-trhající kýčovité výlevy!! 20% za nápad s úvodním citátem Ralpha Ellisona a už nikdy více! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Další >vězeňský< blábol, tentokrát pro (ne)změnu teda samej černej bratr, hotová jedna rodina... Samej tvrďák syčák, leč pár negrů nespravedlivě odsouzenejch, jeden dokonce skoro andělsky nevinej, co ke všemu přišel jako plavec k ploutvím, jak jinak že... To aby baby bylo co řešit přes ty karaktery... Otravně nudný film se zoufale předvídatelným a průhledným dějem, falešnými emocemi a plytce siláckými pózami, klišé nad klišé - a ten >matafaka< závěr... To už se skoro nedalo přežít... :-(... - - - P.S. Debilní czbontonfilmshit dabing nevyjímaje... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Vězeňské scény byly natočeny v tehdy zavřené Státní věznici v Novém Mexiku jižně od centra Santa Fe. (Homerking)

Reklama

Reklama