Reklama

Reklama

Sheep Impact

Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA / Austrálie, 2011, 4 min

Obsahy(1)

Dva kamarádi směřují na zahradní party, když jim cestu zkříží zatoulaná ovečka. Jeden jí chce ulovit a ogrilovat, druhý naopak ušetřit... Australská komediální reklama na pivo Carlton Dry, kde se jedné z hlavních rolí zhostila mezinárodní hvězda akčních filmů, Steven Seagal. (J.Connor)

Recenze (32)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Táto reklama na pivo potvrdzuje dve veci ktoré už všetci vieme. Za prvé, že Steven si dokáže urobiť srandu sám zo seba a za druhé, že je fakt tučný. Jeho kariéra už môže logicky ísť len jedným logickým smerom. Tučný pupok má, úzke škáry miesto očí tiež, takže keby si nechal narásť bradu mohol by sa vydávať za dvojníka Buda Spencera a natočiť film Banánový Joe 2: Prepadnutie v Banánistane. Ja by som si to pozrel. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Óóó, haha, toto malo byť akože čo? Stopäťdesiat kilový Steven Seagal v úlohe drsného, charizmatického chlapíka, ktorý zachráni život zatúlanej ovci, potom ho tá ovca naoplátku zachráni pred zatknutím a nakonec zasa on uchráni tú istú ovcu pred smrťou. To všetko sa zmestilo do krátkych štyroch minút. Mňa tento vtipný úlet dosť dobre pobavil. Skoro by som mohol povedať, že je to Seagalov najlepší, najzábavnejší počin, čo som doteraz videl. No a navyše je to predsa reklama na pivo. *** ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No ty vole něco takovýho se fakt nevidí, ale nakonec to docela i pobavilo. Původně jsem čekal. že vypasenej Seagal sám skolí tu ovci ve stylu aikida a rovnou jí i naporcuje, ale zapomněl jsem na to, že Stevo je maximální samaritán a tak se rozhodne, že Brother sheep si zaslouží ochránit. Stupidní reklama na émerický pivko, ale i tak je to lepší než cokoliv ze Seagalovi současné tvorby, protože se na něj člověk musí dívat jenom 5 minut a relativně se i pobaví. Body navíc za běh dubla k autu!!! evidentně nebyl tak vykrmenej jako ten kterého měl představovat, ale to je jenom detail. Nakonec tenhle úlet na ty pobavený 3* vyjde.50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak Steven si dělá prdel sám ze sebe :-) vtipálek to byl vždycky,už jeho reklama na Mountine Dew mě dokonale uzemnila ;-) jenže tohle je vtipné jen při pár Stevenových myšlenkových rozmluvách s Brother Sheepem :-D jinak ta akční scéna je opravdu děsná a já prostě nechápu,jak se z vegetariána a duchovního mistra stalo vyžráne prase....to mi někdo vysvětlete :-) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Mladý borec se zeptá Seagala: "Are you the only 26-year-old who's never told a lie?" a Seagal vážně kontruje "Yes." :-D A tím hlína nekončí. Dojde ještě na parafrázi nejpoužívanějšího citátu Tonyho Montany (Al Pacinova ZJIZVENÁ TVÁŘ) "Say hello to my little wooly friend." a klasické zakončení každé správné seagalovky – vítězství pod patronátem spravedlnosti - Steven dostane bloncku (Kirsty Lee Allanová) a na vykutáleného kámoše, co slíbil maso na barbeque pro 20 lidí (i když je jeho otec řidičem autobusu a ne řezníkem), zbude jen ta krasavice se skleněným okem :-DD II Scénář: Brendan Gibbons, Ant Keogh, Seymour Pope, Luke Thompson. 80% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama