Reklama

Reklama

Naši v Paříži

všechny plakáty

Obsahy(1)

Naši šansoniéři Hana Hegerová, Yvone Přenosilová a Waldemar Matuška a Státní soubor písní a tanců v pařížské Olympii. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem na TV Československo. Vystupuje tam mimo jiné Valdemar Matuška, i Hana Hegerová. Právě Hana Hegerová zpívá i francouzsky, ostatní česky. Proto mi přišlo zajímavé, co asi na tu naši řeč tehdy návštěvníci (bylo plno), říkali. Asi je to moc nemohlo dlouho zajímat, ale spíše to vydrželi. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Úspěch, který sklidili čeští umělci v pařížské Olympii při svém hostování v červenci 1967 znovu potvrzuje, na jaké úrovni byla tehdy naše kultura. Ostatně, ve volných chvílích se v rozpálených uličkách města nad Seinou pohybovali se samozřejmostí sobě vlastní jak Waldemar Matuška, tak především Hana Hegerová, jejíž šansony tehdy vzbudily zasloužený obdiv. Škoda, že to bylo vlastně naposledy. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vedle vad zvuku mě zaujal vynikající výkon 36leté Hany Hegerové (zpívala francouzsky) i pěvecký um 35letého Waldemara Matušky a 20leté Yvonne Přenosilové. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Zajímavostí je zde uslyšíte hudební motiv skladatele Šusta ze seriálu Byli jedno dva písaři a to o 5 dřív než vznikl seriál... ()

Reklama

Reklama