Reklama

Reklama

Ray William Johnson je známý pro svoje videa, která umisťuje na svůj web a na internetovou stránku www.youtube.com. V každém dílu =3 si vezme tři nejvíce zhlédnuté, nejzajímavější nebo prostě jen nejzábavnější videa, která se za poslední týden rozšířila na internetu a potom je okomentuje, přidá k nim vtipné obrázky nebo je i zvukově upraví. (Džany)

(více)

Recenze (53)

H34D 

všechny recenze uživatele

Youtube kanál Raye Williama Johnsona byl první, který jsem začal s chutí odebírat a bez vynechání jediného dílu sledovat. Jeho ztřeštěná pseudorecenzentská show oplývá přesně tím stylem humoru, který mi vyhovuje. Kromě dobře sestříhané rychlé kadence hlášek, úsměvných urážek a trefných analogií na současná témata jsou to hlavně všudypřítomné ozvěny puberty, která v nás doznívá i když nám táhne na 30 (Rayovi již nyní přes)... Samotná vybraná videa pak vlastně hrajou až druhé housle, rozhodně patří k tomu lepšímu na netu, ale upřímně, i kdyby ne, Rayovo podání z nich vymáčkne maximum. Na druhou stranu je třeba uznat, že kvalita =3 je kolísavá, někdy měl Ray celé období slabších dílů, nicméně i přesto jeho kanálu a jeho kanálovému humoru zůstanu věrný navždy :) Moje =3 nejelpších epizod: One minute episode, Bigfoot found!, Ice cream truck fight. 8/10 ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ray William Johnson je úžasný komik a =3 jsem viděl snad všechny, je to úžasná show, ale jak řekl Ray v posledním videu, on už dokázal vážně všechno a nemá cenu v tom pokračovat dál, nemá kam výš stoupat. Je to škoda, ale na druhou stranu to chápu, chce se posunout dál, udělat třeba film nebo něco vytvořit, mrzí mě, že už neuvidím tak krásně rasistickou show, Ray byl v tomhle borec, jsem zvědaví kým ho nahradí, ale už to nebude to pravý =3. Držím palce, ať se mu dál daří v tomhle oboru, má na to, aby to dotáhl ještě výš, třeba ho jednou uvidíme jako režiséra nebo producenta nějakýho božího filmu. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepřišel na chuť humoru RWJ. Zejména na styl humoru, který přišel až když jsem z něj vyrostl (pro mě podobně infantilní jako Fred nebo Annoying Orange). Pro konzumentské ovce asi dobré, ale já jako fanoušek virálních videí si je radši zhlédnu v klidu sám bez úpravy a udělám si na ně obrázek sám. Přesto má můj obdiv, že stále točí. Asi za to dávám tu jednu hvězdičku. Ale ta je spíš na dálku za jeho vedlejší projekt, Your Favourite Martian. Nic to ale nemění na tom, že tento hit internetu asi nikdy pořádně nepochopím. P.S. Pokud jste fanoušky a můj názor je vám jedno, tady máte shout-out na českou variaci na tento pořad. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Tenhle mladý týpek dělající si velmi často srandu ze svého údajného trpasličího vzrůstu prostě komentuje videa z netu. Často pro jejich velký počet shlédnutí na youtube, nebo prostě i něco, co nemá takovou popularitu, ale zaujalo přímo jeho. Ale nejsou to videa samotná, co vás zaujme. Je to Rayův komentář, který dokáže udělat i z nudného a z kontextu vytrženého videjka něco, čemu se vždy při vzpomínce zasmějete. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát a přiznám, že jsem na Raye taky kdysi koukal. Ale nikdy to nebylo kvůli skrčkovi, ale videím, která do svých videí dával. A s těma měl pramálo společnýho. Brzo jsem kanál přestal odebírat a to ze dvou důvodů. Tím prvním bylo, že už jsem na nová videa po vydání ani nekoukal. A když se ukázal druhej důvod, že RWJ předehnal Ryana Higu v počtu odběratelů, došlo mi i proč jsem na =3 vlastně koukat přestal. Protože Ray William Johnson je nevtipnej trpaslík parazitující na virálních videích a zvedající svoje views zvaním hromady celebrit. NigaHiga tohle nikdy nepotřeboval, jeho videa jsou stokrát vtipnější a nápaditý a za to musim proti týhle pitomosti hodit ČSFĎáckej shuriken. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Pořad se co do počtu odběru dostal na serveru Youtube. com v září roku 2013 na první místo. Odběratelů bylo tehdy 10 315 588. (ČSFD)

Reklama

Reklama