Reklama

Reklama

Predator X

(TV film)

Obsahy(1)

Norský paleontolog Jorn Harald Hurum vede na Špicberkách výpravu za prehistorickým tvorem v rozměrech autobusu. Pokud jej nalezne, zásadně to změní historii. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Pepaa7 odpad!

všechny recenze uživatele

100x ohrané klišé o obludě a hodném šerifovi + mizerné obsazení a herecké výkony + ty dvě pištící krávy... ne nejde to... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý, zbytečně dlouhý dokument s (jak už to u těchhle dokumentů bývá) několikrát opakovanými animacemi, vědci, kteří se neustále něčemu diví jako malí kluci a vy jim přitom nevěříte, že žasnou doopravdy, a s odborným komentářem pro všechny, z něhož se kromě jiného dozvíte, že "horizontálně" znamená vodorovně a že robota k notebooku připojují USB kabelem. Ani moje láska k dinosaurům mě nedonutila dát více než hvězdu. ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Moje nadšení trvalo celý dokument. Tak nějak jsem si přála tam být taky a odkrývat záhady velkého prehistorického monstra. Být svědkem lovu žraloků, zjišťování stisku aligátorů, naskenování lebky, průzkumu o energii vydané při lovu a mimo něj. ()

tulen 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé, ale zbytečně uměle natahované. Neustálé opakování jedné animované sekvence. Občas dost trapně nahrané scény s vědci, móda reality show zasahuje už i do jinak seriozních dokumentů ... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama