Reklama

Reklama

Kamera na cestách: Baleárské ostrovy

(TV film)
  • Francie Flavors
Francie, 2008, 52 min

Obsahy(1)

Baleárské ostrovy se jen obtížně zbavovaly řady klišé. My vás ale zavedeme na málo známá místa, kde se vám ostrovy představí v nečekané podobě. Přes návštěvu architektonických památek Mallorky se dostaneme až k letitým slavnostem na Menorce. Ibiza nám zase odkryje řadu svých poutavých přírodních scenérií, a tak by bylo chybou ji považovat pouze za ráj vyznavačů intenzivního nočního života. A malý ostrůvek Formentera, ten může díky svým tyrkysovým vodám směle konkurovat Karibiku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

V titulcích filmu uvedeno: originální název Îles Baléares (z cyklu Belles d’Espagne); český název Baleárské ostrovy (z cyklu Vůně cizích krajů); režie Eric Bacos; rok výroby 2010. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Krásně natočené přírodní scenérie a nádherné pláže lahodí vždy mému oku a rád se na podobný dokument podívam raději než na leckterý přiblblý film,kterých se točí nespočet. Z Baleárských ostrovů jsem navštívil pouze Mallorku a i tu si nemůžu vynachválit. Rád se tam vrátím, chci navštívit i jiné ostrovy. Tento dokument se velmi povedl. ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Mallorku jsem navštívil minulý rok a o to více na mě působí atmosféra dokumentu. Krásná vzpomínka, úžasné scenérie, nezapomenutelná atmosféra hlavního města Palma de Mallorca. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama