Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, celkem svižná akčně humorná záležitost. Bohužel je to trochu zmatené a i když Frantíci mají praxi v úžasně trhlých komediích, tady je to tak nějak špatně podáno či co, prostě mě to horko těžko drželo pozornost. Vyhlíží to jako mix všech těch Kurýrů, Taxi atd, ale bere si z nich jen málo. Ale pár světlých okamžiků to mělo, a člověk, nečeká-li mnoho, se celkem zabaví. Za suprovou scénu se sešívačkama to minimálně dvě hvězdy má. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Trochu sem doufal podle traileru,že by se film mohl alespoň zčásti podobat filmům Kurýr s J.Stathamem,ale hovno.Ne,že by to byla úplná pitomina,ale pravda je taková,že po půlce filmu už to začne nudit.Přítelkyně hlavního týpka je kravka upištěná,a když film skončí,nic nezůstane.Bessone,už začni pracovat na něčem na úrovni,tohle je hodně beztvarý.50%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

“ZÁSILKY EXPRES – NULOVÝ STRES“....... /// Kurýr, ten těžkej život má. Třeba takovej Sam: střílejí po něm, zmlátili ho, unesli jeho holku, byl ve vězení (musel vzít svýho tátu jako rukojmí) a celou dobu jezdí Paříží s psychopatama za zády. Je ve stresu, stejně jako jeho přítelkyně (a její rodina), ve stresu jsou i gangsteři a brzy (snad) i policajti. ...Ale jo, má to tempo, občas je to i vtipný, ale taky tu je hodně ,,věřte – nevěřte“ s trapnými pokusy (o humor, příběh...) což se dá vydržet i díky kolumbijský krásce. Nenáročná zábava, klidně pro všechny doma. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jakou výhodu má ženská s citlivými orgány. 2.) FedEx zla? Neznám! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Tady si Frantíci zcela nepokrytě parazitují na úspěchu série Taxi, taxi. Jen vyměnili smolařského taxikáře za smolařského poslíčka na skůtru, jinak vše naprosto stejné. Nespokojená vdavekchtivá snoubenka, problémy s policií, zločinecký gang, do toho zběsilé honičky, sem tam nějaká ta humorná postavička. Ale proč ne, na průměrné pobavení to úplně stačí. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Dosti nevyrovaná francouzská akční crazy komedie. Zběsilý začátek divák jen těžko stíhá usledovat, pak to začne chápat a následuje nelepší pasáž, završená "mazlením" s Catalinou Denis v císařském pokoji. A pak už ta šílená smršť nápadů, akcí, zvratů a telefonátů všech se všemi zase mrší dojem. Nelze upřít šťastný výběr hereček (herci už tak dobří nejsou, nemluvě o dabingu) a takový ten francouzský rukopis honiček v ulicích, na který se dobře kouká. Pár vtipů mě pobavilo, ale celkový dojem nic moc... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama