Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julien Monnier má vážný problém. Ačkoliv je skvělým manželským poradcem, samotnému se mu nikdy nepodaří udržet si vztah déle než dva týdny. Už od mládí přinesl smůlu každé ženě, která se do něj zamilovala. Smůlu, která jim zajistila návštěvu nemocnice několikrát do týdne, která zničila jejich kariéru nebo vztahy s rodinou a přáteli na celý život. Julien je, pokud jde o ženy, parádní smolař. Joanna Sorini to zjistí hned první den, kdy se s ním potká. Její kariéra se slibně rozbíhala, její milostný život zřejmě konečně nabíral správný směr. To vše je teď vážně ohroženo. (Čtec)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

dopita 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipná komedie z rodu těch oddechových, ale taky neblbých a zábavných. Zápletka není nijak objevná, ale je dostatečně nosná pro celej film a to i přes to, že tvůrci v jejím zdůrazňování zbytečně netlačili na pilu. Herecký obsazení je taky fajn, střídmá stopáž taky není na škodu... Pro mě příjemné překvapení. Každopádně stojí za zhlídnutí. ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Sranda to bola, aj ked k romantike tohoto typu velmi vztah nemam: veselo podane vsetko, no na hlavu postavene - zacinat vztah v posteli, potom sa pripadne skamaratit a az potom sa azda podmienecne zalubit a potom, ak motyka vystreli, zacat milovat.. - no co ja viem.. Ci sa mozno fakt romanticky vratit k zene, ktora sa - cakajuc a milujuc - zatial z tolkeho cakania oportunisticky vychrni so synom sefa.. A clovek ju vlastne dostane do postele z postele jej manzela, v roli jej poradcu na manzelsku krizu.. hmmmmm... Sympaticki herci, vesely pribeh, aj muzika ok, ale davam 3*, lebo napriek peknemu obalu je to v kdesi v podstate zamotana postelova akrobatika poliata veselou omackou a kopou rozpadnutych vztahov. Ale napad bol vesely a spociatku sme sa fakt aj uprimne smiali: scenka s tym kokrspanielom, jak lieta ku oknu a katapultuje briketu do bocianieho hniezda, ktore sa zapali a tym aj strecha, to fakt nemalo chybu :--))! Toto amici nevymyslia, ma to v sebe taku europsku tragikomiku a cierny humor. Napad skvely, ze vlastne smola a trapasy mozu byt, sice nepriamo ale predsa, pozitivnym prinosom. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Milý, příjemný, vtipný, lidský, výborný- naprosto nečekaně. Akorát s tím DuPontem... To je, jako kdyby v českým filmu navrhovala auťák pro Agrofert. Mám takovej pocit, že tohle byl product placement nebývalých, nevídaných rozměrů. Být Francouz, tak mě to nepochybně ovlivní... Takhle se mi to vážně moc líbilo a markeťáky od DuPont nelze než obdivovat. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodovka vhodná pro oddech. Sympatičtí herci rozehrávají celkem originální zápletku. Hlavní hrdina je smolař, všem svým ženám v životě přináší jen smůlu, ovšem je to ve skutečnosti opravdu smůla? Ve filmu je řada dobrých písniček, některé scény jsou úsměvné, jiné hraničí možná s trapností, avšak celkově je Životní šance dobře vyváženou podívanou. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Příjemná, oddychová, romantická komedie o smůlu přinášejícím muži má jednu vadu. Trpí nevyrovnaností kvality vtipů a děje. Je tu jistě několik scén, kterým jsem se s chutí zasmál, ale jsou tu i takové, řekl bych "babovřeskové" fóry, které úroveň filmu srážejí. Není to však příliš urážlivé a tak jsem celkem spokojen a hodnotím lehce nadprůměrně. 3 a půl *. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Scéna s Joannou Sorini (Virginie Efira) a taxikárom, ktorý má problémy so svojou GPS, je založená na skutočnej udalosti, ktorá sa stala samotnej herečke v Londýne. (Laslo)
  • Natáčení probíhalo také v klášteře L'Abbaye de Maredsous, který se nachází v Belgii v regionu Wallonne jen malý kousek od francouzských hranic. (dakarin)

Reklama

Reklama