Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julien Monnier má vážný problém. Ačkoliv je skvělým manželským poradcem, samotnému se mu nikdy nepodaří udržet si vztah déle než dva týdny. Už od mládí přinesl smůlu každé ženě, která se do něj zamilovala. Smůlu, která jim zajistila návštěvu nemocnice několikrát do týdne, která zničila jejich kariéru nebo vztahy s rodinou a přáteli na celý život. Julien je, pokud jde o ženy, parádní smolař. Joanna Sorini to zjistí hned první den, kdy se s ním potká. Její kariéra se slibně rozbíhala, její milostný život zřejmě konečně nabíral správný směr. To vše je teď vážně ohroženo. (Čtec)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nečekaně zábavné a sympatické překvapení. Nic jsem totiž nečekal a dostalo se mi měrou vrchovatou skvělé zábavy i romantiky a současně dalšího důkazu, že Francouzi tyhle komedie opravdu umí. Už dlouho se mi totiž nestalo, abych se u filmu smál nahlas. A tady se mi to stalo hned v úvodu při masakrálním průřezu Julienovými vztahy. A zdaleka to jimi neskončilo. Elegantní, milé a vkusné, se spoustou nápadů, fungující situační komikou, slovními vtípky, vztahovou chemií na výbornou a ani vedlejší postavy nejsou jen do počtu. To vše vyzdobeno sympatickou kráskou. Virginie Efira potěšila nejen tím jak dokázala být přirozeně půvabná a současně komická. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Velká, obrovská škoda, že jsme tuhle milou záležitost v ČR viděli snad akorát dva - a jenom já v originále (s komentářem pro nevidomý :D). La Chance de ma vie je vlastně takovym pěknym návratem ke kořenům, k elitnim PRovkám. Dělá se tu převážně kvalitní (když ne, tak dětinská) situační komika na námět, kterej ke smíchu vybízí de facto sám. A absence Richarda? Nevadí, tuhle mezeru se tvůrcum podařilo elegantně zahladit potlačenim mužský role a vypíchnutim Virginie Efiry, která je 101 % stopáže k zulíbání a působí maximálně přirozeně. --- Mimochodem "chance" ve francouzštině opravdu neznamená šanci, nýbrž štěstí. Což taky odpovídá ději, že jo. Aneb amatérismus český distibuce v celý svý kráse, zase jednou. :)) ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Příjemná, oddychová, romantická komedie o smůlu přinášejícím muži má jednu vadu. Trpí nevyrovnaností kvality vtipů a děje. Je tu jistě několik scén, kterým jsem se s chutí zasmál, ale jsou tu i takové, řekl bych "babovřeskové" fóry, které úroveň filmu srážejí. Není to však příliš urážlivé a tak jsem celkem spokojen a hodnotím lehce nadprůměrně. 3 a půl *. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší film Virginie Efiry, ten scénář je prostě hrozný. Její herecký protějšek, François-Xavier Demaison, mi byl navíc extrémně nesympatický - nechápal jsem, co na něm vidí (tutéž nedůvěru k sobě ostatně vyjadřuje na začátku filmu i on sám, respektive jeho postava - v tomto ohledu nedává smysl, s jakou snadností se Julienovi podaří dostat Johannu do postele na prvním rande. Většina komiky v tom filmu je vyloženě stupidní - věhlasný návrhář vydávající kopii Citroënu DS za vlastní výtvor, čapí trus spadlý z nebe na čelo, návrh auta ve tvaru vibrátoru, chirurg ohmatávající ňadra pacientce v celkové anestezii před operací zánětu apendixu a komentující jejich "přírodnost" před přítomnou zdravotní sestrou, zmatená žena držící v ruce zapnutý (!) vibrátor před skupinou mužů... co scéna, to defilé scenáristické nevtipnosti a trapnosti, vše korunováno příšernými hereckými výkony (a strašlivým českým dabingem, v němž jsem to viděl, dlužno dodat), výskytem celé řady klišé (párový terapeut, který si začne se svou klientkou, vdavekchtivá kamarádka, afektovaný gay...), a dokonale předvídatelným závěrem, kdy se všechno zázračně vyřeší takřka lusknutím prstů. Myslím, že mám obecně alergii na tenhle typ romantických komedií, které jsou totálně odtržené od reality, a navíc v jádru jaksi sexisticky prohnilé. Vydržet těch 87 minut se v tomto případě rovnalo téměř utrpení. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že si dneska zlepším náladu nějakou šmrncovní francouzskou romantickou komedií a místo toho jsem otrávená z těch trapných gagů, hloupých dialogů a lidských karikatur, ze kterých nejvíce vyčnívá, jak jinak, postava afektovaného gaye. Jak se tahle nepovedená zpatlanina dostala do červených čísel, je pro mě záhadou. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Scéna s Joannou Sorini (Virginie Efira) a taxikárom, ktorý má problémy so svojou GPS, je založená na skutočnej udalosti, ktorá sa stala samotnej herečke v Londýne. (Laslo)
  • Natáčení probíhalo také v klášteře L'Abbaye de Maredsous, který se nachází v Belgii v regionu Wallonne jen malý kousek od francouzských hranic. (dakarin)

Reklama

Reklama