Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 4
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (143)

HonzyR 

všechny recenze uživatele

1.série - 50% Vlastně nic moc a pro mě bohužel jedno z největších seriálových zklamání (hned po Kingově Under the Dome). To, že to není strašidelné ani trochu by mi možná úplně nevadilo. To, že se Slasher prostě NEDÁ udělat na celou sérii bych taky nějak zazdil. To, že maska vraha je totálně trapná a ani trochu strašidelná už ale úplně nedávám. A to ani nemluvím o tom, že ani jedna z postav mi po 8 dílech nepřirostla k srdci (a to když si vzpomenu na Gail, Sydney a Dweyho, které jsem miloval od první minuty!!). Kdyby každý díl byl ve stejném duchu jako ten poslední (párty, později opuštěný dům, relativně dobrá identita vraha - i když ta poslední minuta!!!!), šel bych s hodnocením na 80%. Takhle je to pouze 50 a opravdu doufám, že příští řada dostane větší rozpočet, klidně méně dílů a hlavně aby se tam začalo něco vážnějšího dít! PS: A ať mi sakra někdo vysvětlí, proč jsme u seriálu v ČSFDových červených číslech, kdežto Scream 4 není!! ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Na papíře to znělo jako blbej nápad a ještě k tomu od MTV, ale...Po první sérii slabší 4 hvězdy, hlavně za snahu. Má to své silné i slabé momenty, slušné tempo, odkazy a pomrkávání relativně fungujou, ale filmům se v tomhle samozřejmě nevyrovná. Není důvod, proč by měl seriál inspirující se filmu starým dvacet let fungovat ve všech směrech stejně. Ústřední příběh funguje, rozuzlení je jen polovičaté s návnadou na druhou sérii, což je víc, než v pořádku a 10 dílů je akorát na to, aby si to udrželo tempo. Jediné, co zamrzí je přehrávání některých postav, ze kterých se pak občas stávají karikatury šustící papírem a trošku moc MTV feeling. (1. série) ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Pilot: Vlastně docela překvapení. Sice pořád nechápu snahu vyšlapat si úplně novou cestu s pomocí nové mytologie a nové masky, kdy to místy působí jakoby se tvůrci snažili navázat spíš na Pátek 13 a šikanováním hlavní hrdinky zas na Halloween, než na sérii Vřískot. Ale v závěru se slibují poměrně velké a zajímavé věci. Tak schválně. Update: Je vidět, že za tímhle dílkem nestojí scénárista formátu Kevina Williamsona. Tvůrci mají žánr v malíku tak nějak napůl a stejně tak šlape i celý seriál. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nikdy by som nepovedal že sa mi tento seriál tak zapáči.Už skoro po treťom diely som sa nevedel dočkať ďalšieho dielu.Bolo to nápadité a ak si myslíte že to je len zbytočne natiahnuté do 10 častí tak to vôbec pretože každá priniesla niečo nové a na konci som ten seriál do slova žral....Koniec nebol až tak fantastický ale určite patril k tomu lepšiemu.Troška ma sklamal ten vrah.A na konci keď som započul že sa Scream vráti no ja som nadšený určite doporučujem.Tak druhá séria nestratila ani trošku.Každý jeden diel skvelý, nadupaný, vždy sa niečo udialo.Neveril som že aj druhý krát to bude ono a aha, namiesto jedného filmu ktorý nudí tu máme 13 dielov ktoré sú úžasné.Vrah na konci riadny šok, to som naozaj nikdy netipoval klobúk dole na ďalšiu sériu sa strašne teším.Hallowen spešl pecka Scream je proste jeba. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle mě seriál má. Skvěle rozjetý příběh, výborná atmosféra, líbí se mi vyprávění příběhu tím klukem o hororech a jak to v nich chodí, to je docela sranda. Nevím, jak chtějí ke konci udržet seriál, protože doufám, že každý díl umře aspoň jedna postava, jinak by to byla docela nuda. I kdy zase pochybuju, že to tak udělají. No, to je jedno, všechna ta tajemství taky vypadají zajímavě a navnadilo mě to, abych si pustil filmovou sérii, kterou jsem zatím neviděl. Takže se na ní někdy určitě vrhnu. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • Písnička, která hraje v 5. minutě, je „Ready Or Not“ od Highland Park Collective Feat. Gizzle. Ve 26. minutě hraje „Doesn't Matter“ od Nappy Roots. (Duoscop)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama