Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 3
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (144)

Murrro 

všechny recenze uživatele

Po štyroch filmoch konečne niečo, čo značke Scream kazí meno, ako sa patrí... Nemá to Cravena ani Williamsona, čo poznať na nefungujúcich hláškach, odkazoch a vlastne celkom absentujúcom humore. Hĺbkou postáv a ich vzťahov pôvodná séria nikdy neohromovala, ale na ploche seriálu podobná plochosť bolí ešte viac, nehovoriac o tom, že okrem lesbičky nie je žiadna postava taká výrazná a svojsky sympatická, ako boli "za mojich čias" Sidney, Gale alebo Dewey. Chýbajú mi, mal som ich rád. Seriálovému Vreskotu sa tak podarilo to, čo ani jednému zo šialencov v pôvodnej sérii - zabil ich. Česť ich pamiatke! ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Pilot: Vlastně docela překvapení. Sice pořád nechápu snahu vyšlapat si úplně novou cestu s pomocí nové mytologie a nové masky, kdy to místy působí jakoby se tvůrci snažili navázat spíš na Pátek 13 a šikanováním hlavní hrdinky zas na Halloween, než na sérii Vřískot. Ale v závěru se slibují poměrně velké a zajímavé věci. Tak schválně. Update: Je vidět, že za tímhle dílkem nestojí scénárista formátu Kevina Williamsona. Tvůrci mají žánr v malíku tak nějak napůl a stejně tak šlape i celý seriál. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle věci rád. Modelky, modelové, střední škola, párty, narážky na horory a šmejd s břitvou, kde ani o slušné gore není nouze. Mínusem je nekvalitní maska Vřískota, vynahrazuje to však jeho lukrativní hlas a hlášky. V závěrečné upoutávce však seriál slibuje slušnou hororovou řachandu. 3 díl zatím nejlepší. Skvěle se to vyvíjí, nejvíce mě baví kupodivu Nerd a Brooke. 80% ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Hororový seriál z produkce MTV automaticky vzbuzuje řadu otazníků, a tak lze s potěšením konstatovat, že Scream si udržel sledovatelnou úroveň až do úplného konce. Jakožto hororový expert bych však uvítal o poznání rafinovanější scénář, mnohem vyšší úroveň napětí, lépe zvládnutý casting, méně planého tlachání, atd... Je toho opravdu hodně, co lze seriálu Scream vytknout, avšak přes všechny tyto zjevné nedostatky jsem zhlédl všech deset epizod úvodní série. A proč? Jelikož jsem postavu, která se skrývá za maskou Brandona Jamese, sám pro sebe demaskoval již asi tak v průběhu 2.epizody, a byl tak zvědav, jestli jsou scénaristé schopni přijít s nějakým opravdu sofistikovaným rozuzlením, které zaskočí i takového hororového odborníka, jakým jsem já. Pochopitelně, že nebyli, a tak Scream po 1.sérii uzavírám slabšími třemi hvězdami s tím, že mi již dálší série nemá co nabídnout. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Na papíře to znělo jako blbej nápad a ještě k tomu od MTV, ale...Po první sérii slabší 4 hvězdy, hlavně za snahu. Má to své silné i slabé momenty, slušné tempo, odkazy a pomrkávání relativně fungujou, ale filmům se v tomhle samozřejmě nevyrovná. Není důvod, proč by měl seriál inspirující se filmu starým dvacet let fungovat ve všech směrech stejně. Ústřední příběh funguje, rozuzlení je jen polovičaté s návnadou na druhou sérii, což je víc, než v pořádku a 10 dílů je akorát na to, aby si to udrželo tempo. Jediné, co zamrzí je přehrávání některých postav, ze kterých se pak občas stávají karikatury šustící papírem a trošku moc MTV feeling. (1. série) ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • Když najde Manny (Giullian Yao Gioiello) opuštěné auto na kukuřičném poli, tak přiběhne k levé straně auta. V dalším záběru je ale na druhé straně u otevřených dveří. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v 5. minutě, je „Ready Or Not“ od Highland Park Collective Feat. Gizzle. Ve 26. minutě hraje „Doesn't Matter“ od Nappy Roots. (Duoscop)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama