Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (144)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Screamu jsem se od začátku bál, naneštěstí zbytečně. Pro mě je to daleko zábavnější než třeba Walking dead, či jiné hororové seriály. Dvě věci mě ale nasraly, film by se vlastně nemusel jmenovat Scream kdyby to neprodukoval Wes Craven(RIP vaší památce Mistře), a kdyby tu byla maska ze vřískotu, ano slavná maska se tu neobjevý, místo ní je tu méně strašidelná. Vražd je celkem dost málo ale jsou celkem pěkné(hlavně šerif měl parádní smrt). Postavy byly celkem dobré a hlavně Audrey byla parádní a finální twist byl celkem solidní. Scream je dobrý seriál a těším se na další sezónu v roce 2016. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, prečo som tak dlho váhala s pozretím, pretože nový Scream mi pripravil veľmi príjemné prekvapenie. Nebojím sa povedať, že pre mňa patrí medzi top 3 hororové seriály dneška - Bates Hotel, Scream a American horror story. Som naozaj spokojná so všetkým, čo tvorcovia pripravili - originálne vraždy, napínavý dej, školské prostredie, výborné hlášky. Jedna za všetky - "Neandertálci boli najprv lovci a zberači, neskôr v jaskyni objavili ako založiť oheň, oheň vrhol tiene, mihotajúcich tieňov sa začali báť a odvtedy sa začali ľudia strašiť." Na každý nový diel sa fakt teším ako malé dieťa, pretože identitu vraha sa darí bravúrne zatajovať. Vrážd môže byť z istého pohľadu pomenej, keďže "oheň slasherov horí rýchlo a jasne", no sú podľa mňa načasované tak akurát, kým si človek stihne vytvoriť vzťah k tej-ktorej postave a v tom príde k jej zavraždeniu, dodá to zabíjaniu ešte väčšie grády. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Tahle hra na vraha v seriálovém podaní nakonec nebyla úplně tak špatná. Některé epizody mě fakt bavili no některé skoro vůbec ,ale celkově nakonec po zhlédnutí 2 sérií musím dát silné 3 hvězdy. A maličkost nakonec ve druhém díle jsem si napsal na papír 3 jména kdo by mohl být vrah a překvápko hned 2 jsem trefil tedy jak vraha z 1 tak i 2 série. --Třetí série pohřbila celý seriál a celkové 3 hvězdy nechám jen proto, že jí ignoruji . -- 1.série 3/5 -- 2.série 3/5 -- 3.série 1/5 --Celkově 3/5 --- 5/10 IMDb ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Zezačátku překvapení jako hrom (pilot 85%), který v postupu dalších dílů začalo upadat do hlubokých střevních výměšků. Postupně mě začala nehorázně srát každá postava kromě Noaha a Audrey a to zbytečný natahování mi taky zrovna nevykouzlilo úsměv na xichtě. Původní filmovou Vřískot sérii mám hodně rád hlavně kvůli skvělým nečekaným zvratům, sebe-parodii, napětí a nostalgii. Tady většinu zvratů člověk ví 20 minut předtím, sebeparodii jsem v tom žádnou neobjevil (to neustálý upozorňování na slashery a sériový vrahy fakt neberu jako parodii). Aspoň, že to napětí občas nechybělo a atmosféra tam taky nějaká byla. Jestli těch zbylých pár dílů někdy dokoukám, tak jenom proto, abych zjistil, jestli ty postavy co nemám rád umřou. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Na papíře to znělo jako blbej nápad a ještě k tomu od MTV, ale...Po první sérii slabší 4 hvězdy, hlavně za snahu. Má to své silné i slabé momenty, slušné tempo, odkazy a pomrkávání relativně fungujou, ale filmům se v tomhle samozřejmě nevyrovná. Není důvod, proč by měl seriál inspirující se filmu starým dvacet let fungovat ve všech směrech stejně. Ústřední příběh funguje, rozuzlení je jen polovičaté s návnadou na druhou sérii, což je víc, než v pořádku a 10 dílů je akorát na to, aby si to udrželo tempo. Jediné, co zamrzí je přehrávání některých postav, ze kterých se pak občas stávají karikatury šustící papírem a trošku moc MTV feeling. (1. série) ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • Když si Beth (Giorgia Whigham) přisedne k Olivii (Jessica Sula), tak jí podá tyčinku z automatu. V následujícím střihu už ji ale Olivia jí, aniž by si ji rozbalila. (Duoscop)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama