Reklama

Reklama

Funny Thing Happened on the Way to the Moon, A

všechny plakáty
USA, 2001, 47 min

Režie:

Bart Sibrel

Hrají:

Patrick Moore (a.z.), Lee Harvey Oswald (a.z.), Wernher von Braun (a.z.)

Obsahy(1)

Dokumentární film Funny Thing Happened on the Way to the Moon detailně zkoumá všechny okolnosti údajného přistání Američanů na Měsíci v rámci kosmického letu Apollo 11 a dochází k závěru, že Neil Armstrong ani Buzz Aldrin na měsíční krajinu nikdy nevkročili a oba se tak účastnili jednoho z největších vládních spiknutí americké historie. (Psychor)

(více)

Recenze (11)

Psychor 

všechny recenze uživatele

The Truth Will Out. O tom, že je celý program Apollo podvod, jsem pochopitelně věděl již dávno před zhlédnutím tohoto výborného dokumentu, který prostřednictvím analýzy zdánlivých maličkostí ve výsledku podává ucelený obraz o jednom z největších spiknutí všech dob. Tematikou vládních lží a propagandy se totiž zabývám již notnou řádku let. Všem lidem dobré vůle, kteří chtějí prohloubit své vědění o programu Apollo, bych doporučil například knížku We Never Went to the Moon: America's Thirty Billion Dollar Swindle od Billa Kaysinga či snímek Kozoroh 1, v kterém jsou techniky vládní manipulace znázorněny v praxi přímo na pozadí kosmonautiky. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Wow až je mi z toho trochu těžko. O konspiraci ohledně přistání na měsíci jsem toho četl a viděl mnoho, ale tenhle dokument přichází na povrch s novými a pro mě šokujícími novinkami. Někoho to pohorší a někoho nadchne. Já miluju konspirační teorie, pro mě je to jen další bod do toho obrovského vládního spiklení :) 90% ()

Chegi

všechny recenze uživatele

Všechny teorie, které nám mají dokázat, že Apollo program byl jen obrovskou zastírací akcí, řečené v tomto "dokumentu" byly již stokrát vyvráceny těmi nejchytřejšími lidmi na planetě. Fotky ze sond obýhajících Měsíc nám přinesly nezvratné důkazy o činnosti člověka na povrchu viz. Lunar Reconnaissance Orbiter. Opravdu si myslíte, že 400 000 lidí pracujích na projektu Apollo by jako jeden muž mlčelo o tom, že se jedná o podvrh. Když mají tři tajemství, jeden to vždycky vykecá a tady se jedná o statisíce lidí. Nemožné. Nehledě na jeden NEVYVRATILNÝ důkaz, který můžu poskytnout hned teď. Apollo 11 zanechalo na povrchu laserový odražeč, díky kterému je možné s přesností na decimetry měřit vzdálenost Země-Měsíc. Každý má možnost zajít si na nějaké lepší vědecké centrum s laserem a přesvědčit se, že se paprsek vrátí zpátky na Zem, odrazem od povrchu. Nic jiného, než, že tam bylo zanecháno astronauty, to nepotvrzuje! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Další z řady letitých konspiračních teorií. O tom, že by se amíci nedostali na měsíc, mě ale tenhle dokument přesvědčit nedokázal. 5.510 ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Cesta na měsíc a následná smrt Kennedyho ať už Johna nebo Roberta, doktora Kinga, 11. září, zbraně hromadného ničení v Iráku, možná se té pravdy ani nedožijeme, ale je na místě uvažovat o tom jestli média skutečně šíří pravdu nebo propagandu k dosažení zájmu USA. ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Vůbec bych se nedivil, kdyby to tak bylo. Dokument je sice obdobně manipulativní, nicméně proti jednomu pólu se obvykle musí vymezi pól druhý aby vynikl střed. A pravdou je že.....? Osobně si myslím, že tam nebyli. ()

bakeero 

všechny recenze uživatele

Rozhodně k zamyšlení. I když poměrně úzce zaměřený dokument - alespoň oproti podobným konspiračním záležitostem... ()

Pakr 

všechny recenze uživatele

Amíci jsou prostě šmeliči, jak se nesluší a nepatří:D Předhodí kus "masa" a čekají, že jim to celý svět spolkne - lidi "nažerte se". Občas je třeba být i "vegetariánem"... ()

goodnic 

všechny recenze uživatele

V roce kdy vznikla další konspirace, vznikl tento dokument, "řešící" jednu starší. Zaujme hlavně atmosférou, kterou zajišťuje výborná vypravěčka. Mrazení v zádech. ()

Reklama

Reklama