Reklama

Reklama

PostHuman

Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Thriller / Akční
USA, 2012, 6 min

Režie:

Cole Drumb

Scénář:

Cole Drumb
(další profese)

Recenze (17)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Namiřte na nepřítele ... tím jsi myšlen ty!" Záchranné akce zvládám levým křídlem, neboť jsem ta moucha od Matsubashi, která hravě proniká k nepříteli. A cyberpunkové věci mě baví, i když tohle bylo příliš svižné na to, abych k Terrencovi dokázal cítit větší sympatie než třeba k oblafnutému likvidátorovi. ()

Reklama

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Super sci-fi kraťas. Sice zamrzí krátká stopáš, ale i tak se jedná o snímek s dobrým příběhem i když ne zcela originálním. Jelikož zde není čas na vysvětlování, jsme rovnou hozeni do probíhající záchranné akce a to může být pro diváka matoucí. Myslím, že by bylo záhodno příběh dále rozvést formou seriálu či rovnou celovečeráku. Hodnocení: 70/100. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Sci-Fi prasárna, která mi absolutně nesedla, a ani jsem se nesnažil ji pořádně pobrat. Proč mi to muselo připadat jako nesmyslná slátanina sepsaná za 5 minut na koleni a všem okolo to přijde ok? Že by to bylo tím kyberpunkem? Rozkliknu tag a co nevidím jako první: Matrix. To bude ono! (Matrixu jsem dával "jen" 3*). ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Trochu chaotické, ale velmi solidní. Řekl bych, že je až škoda, že je právě tohle kraťas. Při té hromadě blbostí, co ze sebe chrlí Hollywood by tohle byl příjemný svěží vítr ve stojatých vodách filmového bezvětří. 70% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama