Reklama

Reklama

Tomorrow's Bacon

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2001, 9 min

Obsahy(1)

Postarší pár jede jednoho večera svým autem. Neustále se hádá a nakonec zastaví u bistra, které stojí nedaleko malého městečka. Rozhodne se dát si něco k pití, obsluha vypadá celkem normálně, ale jen na první pohled. (SOLOM.)

Recenze (2)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Príjemne mrazivý, tajomný, noirovo ladený kraťas o rozhádanej manželskej dvojici, ktorá sa počas zimného večera zastaví v malom bistre na jedlo a ... A zvyšok prezrádzať netreba, keďže omnoho viac neprezradí ani samotný filmík, náznaky však v tomto prípade stačia a na tom krátkom úseku všetko funguje dobre, ako príjemná atmosférická jednohubka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento zhruba desetiminutový short nám toho o sobě moc neprozradí, ale díky několika indiciím a divákovy mysli, si každý může udělat svůj závěr sám. Tvůrci nám však k tomu připravili docela slušné podmínky, takže to nebude zas až takový problém, aby naše mozkové buňky a představivost zapracovaly. Atmosféra filmu je lehce ponurá, dá se zde vycítit i jisté napětí, kdy divák očekává co se stane teď, ale ono pořád… (video zde: http://www.filmnet.com/films/tomorrows_bacon/ ) ()

Reklama

Reklama